writing-img

lapraskopija

clock-img

02.10.2012, 11:50

clock-img

stračatela

pencil-img

71

imela sem lapraskopijo zaradi izvenmaternične nosečnosti,ostala sem tudi brez enega jajcevoda.zanima me če je še katera imela takšno izkušnjo in kdaj ste začeli potem delati na novemuser posted image  in pa kdaj ste zanosile?

clock-img

02.10.2012, 12:16

clock-img

olana

pencil-img

403

Tudi jaz sem imela odstranitev jajcevoda zaradi izvenmaternične nosečnosti, vendar žal ne z laparoskopijo, ker mi je jajcevod počil. Upštevaj zdravnikova navodila glede začetka user posted image , kupi si ovulacijske lističe in preverjaj kdaj imaš ovulacijo, nato pa user posted image .

Sama sem imela še par drugih posegov, potem pa v približno treh mesecih zanosila, na opisani način. Pa čim manj se obremenjuj, reci si ko bo bo. user posted image

clock-img

02.10.2012, 20:20

clock-img

lotkla

pencil-img

278

Pri meni je bilo isto lani septembra. Do sedaj še nisem zanosilauser posted image . So pa moje user posted image netočne. Sedaj se bom ponovno naročila na pregled. Lani mi je bilo rečeno,da 3 mesece ne smem zanositi in ravno tiste 3 mesece pa sem imela najbolj točne user posted image . Upam da nama rata čiprej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem