writing-img

laserska korekcija dioptrije

clock-img

02.02.2012, 22:23

clock-img

biga

pencil-img

838

Ta mesec sem naročena na prvi pregled v centru Optical Express v Zagrebu, pa me zanima, če ima kdo izkušnje z njimi. Reference so oh in sploh, vendar, ali vse, kar je o njih napisano na spletu, tudi drži, se sprašujem. Nisem še čisto odločena glede operacije, bom videla, kaj bo po pregledu. Imajo pa -50% popusta na redno ceno laserske operacije. Katera metoda naj bi bila najprimernejša?

clock-img

03.02.2012, 11:33

clock-img

beaglekriss

pencil-img

44

Biga,pozdravljena!
Sicer nimam nikakršnih informacij v zvezi s tem centrom,se pa tudi jaz že nekaj časa pripravljam na tak poseg,pa zbiram info,tako da bom res vesela, če lahko bilokatere informacije in tudi tvoje izkušnje in rezultat posega,če se seveda osločiš zanj,objaviš kar tukaj naprej.Želim ti vso srečouser posted image !

clock-img

03.02.2012, 13:43

clock-img

pikatara

pencil-img

833

Mene je operacija mikala, ampak se dobila take negativne replike, da ne bom tvegala. Najbolj proti je bila sestra na očesni kliniki (jo osebno poznam), pa tudi moja okulistka.

clock-img

03.02.2012, 22:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.03.2012, 11:56

clock-img

sakuL

pencil-img

911

jaz grem na to operacijo, ti lahko kaj več povem drug teden, če želiš....

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem