writing-img

laserska terapija

clock-img

14.12.2007, 14:40

clock-img

madeja

pencil-img

15

pozdravljene,
zanima me če je katera obiskala tudi lasersko terapijo pri alergijah. Moji hčerki je na bio resonanci "odkriu" alergijo na vse živo (pšenica, mleko , prah, dlake, konzervansi, jajca...) ji naredu terapijo, pa ni nič pomagalo. Čez dva meseca se je vse (lišaji po vsem telesu, ki srbijo da se spraska do krvi, oteklina okrog oči...) ponovilo v še večji obliki. Zdaj pa hodi na lasersko terapijo v zdravstveni center dr. Wohlmann in me zanima če ma katera izkušnje z tem oz. ali je res tako učinkovito kot pravijouser posted image

Lp

clock-img

14.12.2007, 23:44

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

po mojih izkušnjah samo terapija brez diete nima učinka, ker se mora telo ponovno vzpostaviti in očistiti. ne vem katero 'terapijo' ste vi opravili, ampak mi smo imeli za dokaj lahko alergijo oz. začetek alergije, 10 terapij.

iz malega zraste veliko

clock-img

17.12.2007, 12:18

clock-img

madeja

pencil-img

15

nam so rekli da bo potrebno 7-8 terapij po 70 min. oz. 16 po 35  minut. S tem da mora imet strogo dijeto (nič mleka in mlečnih izdelkov, pčenice, krompirja, korenja, sladkorja, jajc...). A so pri vas alergijo pozdravil, al je potrebno imet dieto skoz?

clock-img

17.12.2007, 15:24

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

na glavne alergene (mleko) je imel dieto skoz (itak so ti na koncu) + sladkor in bela moka (zaradi glivic). Ostale alergene smo uvajali po korakih. ko je bila terapija končana (za vsak alergen je bila cca. 1 terapija), sem počasi začela uvajati.

in ja, se je pozdravil!

iz malega zraste veliko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem