writing-img

lasje

clock-img

16.04.2008, 22:18

clock-img

p e p i

pencil-img

1

Živjo!  Naša je stara 3 leta in ima ful tanke in redke lase,čeprav smo v obeh familijah vsi zelo gostih las.Malo me skrbi a bo tko ostalo ali bo še kaj zraslo?                                                                                                                        

clock-img

17.04.2008, 21:41

clock-img

Bojananika

pencil-img

53

Naša pri 23m ima tudi lase bolj za vzorec, ampak mislim, da to ni vzrok za skrb, ker pravijo, da kasneje kot zrastejo, lepši bojo. Vsak otrok je osebnost zase in ima svoje značilnosti, eni prej, drugi kasneje.

To je moje mnenje, lp

clock-img

17.04.2008, 21:50

clock-img

jakoLUlana

pencil-img

268

jaz jih nisem imela do dveh let- le za vzorec, zdaj imam bujne kodre.user posted image

clock-img

18.04.2008, 09:27

clock-img

RoZala

pencil-img

324

Moj si je bil do prvega leta plešast, do četrtega leta imel tanke lase, zdaj pri 5. letih pa ima goste, da jih je treba redčit user posted image .  Tudi moji so zelo gosti.

clock-img

18.04.2008, 11:59

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: Bojananika

pravijo, da kasneje kot zrastejo, lepši bojo.

To tudi jaz pravim. user posted image  Čeprav jih jaz tudi nisem imela do 2h let, pa zdaj nimam ne vem kako lepih.
Moja je stara šele 16m, pa tudi nima kaj veliko las. Kar jih je, so lepi tanki kodrčki.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem