writing-img

lastnosti dobre varuske

clock-img

10.10.2006, 09:54

clock-img

matelev

pencil-img

1

lep pozdrav vsem!

ker zaradi mojih službenih obvezni. bo moral nas mali v privat varstvo.
zanima na: kaj  moram biti  pozoren pri izbiri varuške? 
                  kakšne lastnosti mora imeti dobra varuška?
p.s.  varstvo se bo odvijalo pri nas doma.

clock-img

10.10.2006, 10:22

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jaz bi gledala, če je sproščena, če se ne pretvarja in glumi pred vama.
Pa seveda kako bo otrok nanjo reagiral. Če se bosta hitro poštekala, potem verjetno ima smisel in to je važno.
Če ne bo med njo in otrokom naredilo klik, lahko ima priporočila od Boga pa je jaz ne bi vzela.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

10.10.2006, 10:58

clock-img

fricka

pencil-img

751

Če bo pri vas doma, morate predvsem preveriti njeno poštenost in dolg jezik. Najbrž ne bi bilo fajn, da okoli trobezlja kakšno imate spalnico in kakšno wc školjko ste pustili zjutraj za sabo. Če pa s tem niste obremenjeni, potem pa je vse o.k.

clock-img

10.10.2006, 17:55

clock-img

piskotki

pencil-img

8

Nikoli ne mores biti popolnoma preprican v osebo,ki ji bos zaupal otroka..Sicer znajo biti tudi starsi taki,da nekaterim ne zaupas in na koncu ugotovis,da si imel prav..Ne vem,kako lahko preveris,vendar ce si dosedaj imela dober obcutek za ljudi,se tudi sedaj prepusti temu..Jaz sama sem varuska,pa sem zaenkrat starsem upravicila njihovo zaupanje..Moj predlog je,da se ne odlocis na vrat na nos za prvo,ki jo obisces..Vzemi si cas in jih raje obisci 5 prevec kot premalo..Ko bos naletela na pravo,ti bo srce povedalo,da je to oseba,ki jo izberes za svojo prihodnost.Pa pusti ji,da se malo razgovori,v tem casu pa pusti svojega otroka,da raziskuje in si jo tudi on ogleda..Ne bos verjela,vendar se  nekatere sploh ne bodo zmenile za tvojega otroka..tista gotovo ni prava..Nisem ravno najmlajsa varuska,vem pa,da ponavadi otroci sami izberejo varusko zase,ce mu le starsi to omogocijo..Veliko srece ti zelim,da bos nasla pravo,s katero boste zadovoljni vsi..Jaz imam trenutno sreco s starsi in njihovimi otrocki,kajti res smo se nasli taki,ki se spostujemo in upostevamo zelje drug drugega,rezultat pa so srecni otroci,srecni starsi in srecna varuska..LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem