writing-img

ležalnik - gugalnik

clock-img

24.12.2007, 18:41

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.
Zanima me, katere ležalnike imate in kako ste kaj zadovoljne z njimi. Sedaj je v BC v akciji od Fisher Price, pa me zanima, če ga ima katera, ali je v redu. Moti me malo to, da nikjer ne piše, če se da naklon spreminjati. Potrebujem pa ga od ca1 meseca naprej. LPuser posted image

clock-img

24.12.2007, 19:33

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

Mi ga imamo in je super,  le naklon se žal ne spreminja. Če bi ga sama kupovala, bi bila na to pozorna, tako pa smo ga dobili za darilo.

Jaz bi ti svetovala kakega podobnega od FP, ki ima spremenljiv naklon.

clock-img

24.12.2007, 19:37

clock-img

Anonimen

Mi smo imeli navadnega z igralnim lokom, se je pa nakoln spreminjal v različne položaje, ali hrbtišče ali za noge. Ga pa ravno prodajam. user posted image

clock-img

24.12.2007, 19:58

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Mi smo imeli navadnega z igralnim lokom, se je pa nakoln spreminjal v različne položaje, ali hrbtišče ali za noge. Ga pa ravno prodajam.

Tudi mi. Smo zelo zadovoljni z njim! Ga imamo že od prve user posted image . Res je fajn, da gre vse te naklone rihtat in smo ga uporabljali skoraj do 6. meseca.

LP, Ninica

clock-img

24.12.2007, 21:58

clock-img

Anonimen

Kakšen je to ležalnik FP?  A to je Fisher Price?LP

clock-img

24.12.2007, 22:00

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

jst sm tud dobila tacga k naklone spreminja.. user posted image  pa ne zase.. :P

clock-img

24.12.2007, 22:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Kakšen je to ležalnik FP?  A to je Fisher Price?

Jap. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem