writing-img

ležalnik ali kako .....?

clock-img

24.08.2011, 22:35

clock-img

maya2

pencil-img

1957

Rada bi na netu našla tak ležalnik, ki je podoben masažnim, le da ni, ampak da se dvignejo noge, se pravi da lahko sediš ali napol ležiš? Kako se temu sploh reče, ker pod ležalnik ne najdem ta pravega :( Kje bi to lahko kupila?

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

clock-img

25.08.2011, 05:49

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

kej takega?:

user posted image

Zadevi se reče počivalnik, dobiš ga pa pomoje praktično povsod kjer sedežne prodajajo (torej kaka lesnina, rutar, ...)

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

25.08.2011, 13:37

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

user posted image

Mi imamo temu podobne in so krasni user posted image . Še posebej sem jih koristila v nosečnosti in potem ob dojenju.
Kupili smo jih pa v Lesnini na Brdu (upam, da ni premočna reklama in ne bodo brisali) po 300€ usnjeni, skajaste so imeli pa po 150€

clock-img

29.08.2011, 22:41

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Draga moja, če se spomniš moje sedežne iz Trbovelj, jo laho kupiš - dvosed in 3-sed - pri vsakem 1 počivalnik. Natuzzi, alkantara. O ceni ne bi, kok je bil rabljen pa veš sama user posted image . Modra.

Odgovor imaš - počivalnik dobiš v vsakem salonu s pohištvom. No, v Natuzziju ziher!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni