writing-img

lego duplo

clock-img

03.10.2008, 20:04

clock-img

morje10

pencil-img

186

Našemu user posted image bi rada kupila osnovni paket kock lego duplo od 1,5 leta dalje in me zanima, če ima katera izkušnje, kje se najbolj splača kupit (katera trgovina pri nas ali morda v tujini - tu mislim predvsem na Italijo).

clock-img

04.10.2008, 19:55

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Pri manjših kompletih (sploh osnovnih kock) so razlike v ceni minimalne. Pikapolonica je imela na klub eno akcijo - poleg osnovne škatle je bila še ena zraven.

Za tematske kocke večjih dimenzij pa se splača v Avstriji v Toysu ali Triotu kupovat recimo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

05.10.2008, 20:08

clock-img

livia

pencil-img

2395

Mi smo vse kupili kar preko spleta na lego.com in sicer iz Amerike, ker je veliko ceneje. Smo imeli pa srečo, da nam jih je dobavil prijatelj iz Amerike, ki je ravno prišel v Slo na obisk. Drugače ne vem koliko bi bila poštnina. Poglej na netu.

clock-img

06.10.2008, 09:52

clock-img

3T

pencil-img

260

Baje je v Domžalah trgovina, ki naj bi imela industrijske cene Legic, če morda katera pozna, bi tudi meni prav prišlo. Sicer pa so v Sparu tudi malo ceneje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem