writing-img

legoland - nakup kart prek interneta

clock-img

11.07.2009, 13:04

clock-img

tanja22

pencil-img

78

Pozdravljeni, zanima me če je tukaj katera, ki je že bila v Legolandu in ste kupili družinsko karto prek interneta. Kako dolgo to traja, da dobiš po mailu, potem ko plačaš??

hvala, lp, tanja22

clock-img

11.07.2009, 13:28

clock-img

borci

pencil-img

106

Mi smo bli letos za prvomajske praznike. Karto smo kupli prek interneta, potrdilo smo dobili, če se ne motim v nekaj urah, če ne celo samo v eni uri. Potem si to samo sprintaš in lahko greš. Če greste uživajte.

clock-img

11.07.2009, 21:53

clock-img

tanja22

pencil-img

78

hvala za odgovor!

kako ste pa plačali?
mene skrbi, da bi mi naročili, pa plačali, potem pa tega ne bi dobili dovolj hitro. Se pravi, ste oddali naročilo, takoj plačali in čez 1 uro tudi dobili :-)

clock-img

13.07.2009, 09:59

clock-img

borci

pencil-img

106

ja, tako nekako

clock-img

13.07.2009, 11:02

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Na netu ti piše, da si sprintaš karte kar v pdf-ju, kar se mi zdi tudi logično, saj nakup opraviš preko kreditne kartice. Torej, ničesar ni treba nakazovati.user posted image

Uživajte, obisk Legolanda je tudi na našem spisku prihodnjih aktivnosti! Kolegica je bila navdušena!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem