writing-img

lekadol in zg.nosecnost

clock-img

02.10.2006, 19:57

clock-img

Anonimen

Pozdravljene punce,

imam eno vprasanje, in sicer: danes sem se slabo pocutila, zato sem vzela lekadol plus C. Ker mi je pa M zamujala cca 3 dni, sem sla sedajle zvecer po test za ugot.nos. in ugotovila, da sem noseca. Menite, da lahko tale lekadol slabo vpliva na embrio?

hvala

clock-img

02.10.2006, 20:03

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem jemala navaden lekadol,za zbijanje vročine,ko sem prebolevala rota virus.To sem jemala v 8 tednu nosečnosti.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

02.10.2006, 20:42

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

Lekadol v nosečnosti ni prepovedan... je na seznamu dovoljenih zdravil user posted image
prepovedan je Aspirin, ki vsebuje acetilsalicidno kislino... tako, da  v primeru slabega počutja le posezi po Lekadolu... pa ČESTITKE ob pozitivnem testu!

clock-img

02.10.2006, 21:11

clock-img

ancka1

pencil-img

772

Lekadol je v nosečnosti dovoljen. Tudi jaz sem ga nekajkrat vzela, ko mi je vročina bolj narasla, imela sem virozo. Mi je pa G rekel, da ga lahko vzameš po 38C vročine, pred tem pa vseeno če ne, ni pa kakšne panike. Zato, da ti deluje, če je kaj hujšega.
A ja, pa iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.10.2006, 09:55

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image čestitke za nosečnost, lekadol pa lahko vzameš, ne bo nobenega problema.

clock-img

03.10.2006, 10:44

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Jaz sem ga jedla ko sem imela na začetku ful krče in sem mislila da bo prišla menstruacija pa je ni bilo, saj je jasno zakaj, a ne ?user posted image   Ni bilo nič narobe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem