writing-img

lep pozdrav iz službe

clock-img

17.03.2005, 09:57

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Ojla punce!

No,led je prebit.Za enkrat je super.Dela še nimam,tko da imam čas mal pobrskat po RR :) Nejc je zjutraj super prenesel,ko sem ga peljala v varstvo,tko da sem prav dobre volje.Upam,da mi boste kej sončka pustile za popoldan:)

Lepo vas pozdravljam
kepica

clock-img

17.03.2005, 10:00

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

oj!!
No vidš iz dneva v dan bo lažje :sloncek:

clock-img

17.03.2005, 10:01

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Evo, en žarek sončka samo zate direkt v pisarno:)!

clock-img

17.03.2005, 10:15

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Jaz bi tudi službo imela :(!!!!!!!!!!

clock-img

17.03.2005, 10:49

clock-img

Anonimen

Hojla mami

No evo vidiš :) Pa je šlo! Kar tako naprej, jaz sem prvi dan 78x klicala domov, po enem tednu samo še 46x, zdaj pa ne kličem več... se lepo znajdejo brez kontrole :)-

clock-img

17.03.2005, 11:00

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Ojla kepica.... super da si spet tu!!!! Zdaj bo spet več časa za kakšne maile....

Sonček pa je ne skrbi, sam posoda po kosilu ni pomita, pa greš lahko čimprej ven.

clock-img

17.03.2005, 11:49

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Ja,sej mam sonček v pisarni,samo zraka ni tistga tapravga.No,pa bom že potrpela do 3h.Se mamo prov fajn.Pa vse te ljudi je tko fajn vidt po dolgem cajtu.Prov fajn je.V ponedeljek in torek grem pa že na službeno pot.In to na Primorsko.Juhu.Upam,da mi prišparate kej lepega vremena.:)
Joj Meta,da veš,da sem šele enkrat klicala mamo,kako kaj Nejc.Pa sem zdejle ravn hotela spet poklicat,pa sem se spomnla,da vrjetn spi in ga nočem zbudit.Naj si mama mal odpočije:)

Ja prov mogla sem vam povedat,da tale prvi dan ni noben bav bav.Prov super je.Sploh pa,ker imam dober kolektiv.

lp
kepica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem