writing-img

lep sončen dan

clock-img

02.02.2005, 10:50

clock-img

simonas

pencil-img

887

Pozdravljene punce!

Jaz gledam skozi okno in zunaj je prav lep sončen dan:). Babica pravi, da je zelo mrzlo, pa ji bom verjela.

Ja, nisem v službi, ker sem na bolniški (oz. na dopustu). Ulovila me je angina:(. Najprej sem mislila, da je moj :miska: delil viruse gripe z mano, a sem si raje omislila nekaj svojega.

Zdaj sem se malo spravila pokonci, da malo preverim pošto in da vidim, če je kaj nujnega za naredit za službo, potem pa grem nazaj v vodoravni položaj.

Ne uspem vsega prebrati, ker bi potem morala biti predolgo pokonci a upam, da vas je čim več veselih in zadovoljnih.

Čim lepši dan vam želim in obilo :roza::modri::roza::modri::roza:.

Simona:muca:

clock-img

02.02.2005, 10:52

clock-img

Anonimen

SONČEN!!!! Lep in topel---mi gremo pa na lepše na zrak!!!

Lp neva:morje:

clock-img

02.02.2005, 10:54

clock-img

Udb

pencil-img

5380

simonas, čestitke za pogum!! Da si se upala spet eno tako čvek temo odpreti! ;) ;) ;) ;)

:bravo::bravo::bravo:

Drugače pa čimprejšnje okrevanje! Trenutno po celi Slo razsaja toliko virusov, da se sama sebi čudim, da še nisem zbolela! :ups: Upam da ne bom!! Trkam na les!!

clock-img

02.02.2005, 11:13

clock-img

Urša76

pencil-img

681

simonas,
pazi nase, pupcaj čajčke, jej limonce, liži medek...

v glavnem: čim prej se pocajtej, pa ne pretiravaj s službenimi aktivnostmi, ker te bo itak vse počakal (iz lastnih izkusenj...)
lep dan ti želim,
u

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem