cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

lepotilni saloni

clock-img

17.02.2008, 20:32

clock-img

lol

pencil-img

533

Za rojstni dan,sicer malo pozno,me je mož presenetil in me za darilo poslal v lepotilni salon oz kar si najbolj želim.Rekel pa mi je da si ga naj sama izberem in grem on pa je plačnik.Sedaj pa me zanima,če mi lahko svetujete kam naj se odpravim?Imela bi rada masažo telesa pa še kaj zraven,sem pa iz Grosuplja.

clock-img

17.02.2008, 20:39

clock-img

eya

pencil-img

4615

Pejte se za kak dan čez vikend kopat v Strunjan, ti pa vmes skočiš na masažo v njihov wellness Salia, jaz sem bila tam na masaži s karitejevim maslom in je bilo super. Pa na kosilo lahko greste, imajo v hotelu res dobro hrano in pester izbor. Bazen je pa z morsko vodo, pa otroški čofotalnik imajo.

clock-img

17.02.2008, 20:41

clock-img

Anonimen

Tisti v hotelu Domino Grand Media je baje tudi fajn :), ce isces v blizini.

clock-img

19.02.2008, 10:12

clock-img

helimaša

pencil-img

1165

drugače imaš v Grosuplju kozmetiko Maja....jst sicer še nism bla na masaži......je pa naje super.....pa tud ambient je super...
drugače pa midva z možem hodiva v Dolenjske toplice......in je ful hudo.....masaže super.....ambient.....prijazne punce.....res same pohvale.....mal počikiraj po netu.....maš kr neki dobrih salončkov po Ljubljani.....

clock-img

19.02.2008, 15:50

clock-img

Anonimen

V Ljubljani ti za kakšno masažo priporočam Atlantis, kjer so zlasti tajske masaže super.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem