writing-img

letna prevleka za avtosedeže

clock-img

11.05.2008, 22:33

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ker se bliža poletje in vročina razmišljam da bi za lupinco kupila poletno prevleko.
Zdaj me pa zanima ali to res kaj pripomore k temu, da je otroku v lupinci oz. avtosedežu kaj manj vroče ali je to bolj en "lari fari2, da staršem izvlečejo denar ven iz žepa.

Pri prvem otroku nismo tega kupili, ker mi s eni nikoli zdelo, da mu je bilo tako grozno vroče.

clock-img

11.05.2008, 22:37

clock-img

Anonimen

Meni se zdi bolj lari fari...user posted image .

Funkcionalna le v primeru, da je avto parkiran na vrocem soncu in se blago napije vrocine in potem nikakor ne ohladi. Oziroma uporabna ravno toliko kot barva avta....user posted image . Bel se segreje malo manj kot crn, oba pa sta vroca. Ce imas klimo v avtu pa kaksne hude uporabnosti ne vidim. Lahko se pa tudi motim.

clock-img

12.05.2008, 08:10

clock-img

Anonimen

Nič ni lari fari, vsaj Maxi cosijeva je res zakon. Naša je bila včasih čisto mokra po hrbtu, ko pa smo dali gor letno prevleko, pa je bilo dosti bolje in ji ni bilo tako vroče. Tudi za drugi avtosedež smo jo kupili in že dali gor. Priporočam. user posted image

clock-img

12.05.2008, 08:33

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

Tudi mi imamo maxi-cosijevo prevleko in si ne predstavljam, da je ne bi imeli. Imeli smo za priorija in sedaj na rodiju, kupit pa moram še za romerja kid plus, pa upam da so tudi tako dobre...

Jaz priporočam, za lupinico pa nisem potrebovala, ker smo do poletja že oba prestavili v večje sedeže...

clock-img

12.05.2008, 08:35

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Hej!

Jaz jo pri Kingu nisem imela. Zdaj za ta večji sedež (15-36kg) sem jo pa kupila. Če se obnese, ti bom pa kmalu lahko povedala.

LP

clock-img

12.05.2008, 11:45

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Mi smo tudi zadovoljni. Imamo jo na Maxi Cosiju Priori in Rodi. Mojadva se manj potita.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

12.05.2008, 12:34

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Meni tista prevleka od MC ne deluje hladilno. V bistvu je kot tanjša frotirasta brisača. Mi smo namesto raznih prevlek kupili klimo od kiddya kljub temu da nimamo tega avtosedeža. Pozimi mu sedež ogreješ, poleti pa obrneš in sedi na enih mrežicah, da zrak kroži med sedalom/naslonjalom in otrokovim telesom. Se super obnese.user posted image Naš sicer ful švica, ampak na tem majčka še vlažna ni bila

< Sporočilo je popravil frufru -- 12.5.2008 12:35:26 >

clock-img

12.05.2008, 22:26

clock-img

Anonimen

A ima katera prevleko od Romerja?

clock-img

13.05.2008, 22:42

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

klimo od kiddya

Kako pa to zgleda? user posted image

clock-img

14.05.2008, 07:12

clock-img

frufru

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

klimo od kiddya

Kako pa to zgleda? user posted image

user posted image tko zgleda letna, user posted image tko pa zimska stran. Levo je priključek za 12V. Majo v BC

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem