writing-img

lignji

clock-img

25.01.2007, 15:36

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Jutri bi naredila lignje v pivskem testu. So pa veliki in zato malo debelejši. Kolk časa bi se mogli cvrti. Enkrat je ena pisala da jih samo v vroče olje not vrže in ven pobere. Sam te debelejše pa najbrž ne? vsaj približek min, ker še nikoli nisem delala ocvrtih, zdaj so se mi pa tako zaluštali. prosim

clock-img

25.01.2007, 15:44

clock-img

Anonimen

Jaz jih cvrem dokler niso lepo porumeneli,če so veliki enih deset minut v neprevročem olju.Prej jih pa dobro obrišem,da ne skačejo po luftuser posted image .
Mater bi jih zdajle jedla.user posted image

clock-img

25.01.2007, 15:59

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

jaz tudiuser posted image , sam bo treba vseen počakat do jutriuser posted image .  Posolim pa samo testo, ne lignjev, al moram tudi lignje???? 

clock-img

25.01.2007, 16:05

clock-img

Anonimen

Lignje ne solim,ker potem so pretrdi.Solim testo.

clock-img

25.01.2007, 16:09

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

saj se mi je zdelo, sam ziher je ziheruser posted image . v bistvu pa, kako zelo se mi luštajo, tudi če jih bom žvečila do večera, mi ne bo nič hudegauser posted image


clock-img

25.01.2007, 16:45

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Ocvrti lignji morajo imeti barvo bele kave,drgač so pretrdi.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

25.01.2007, 18:11

clock-img

Anonimen

Jaz sem jih 1x delala na žaru, pa so bili tak žilavi, da se sploh niso dali jesti user posted image

clock-img

26.01.2007, 07:33

clock-img

Anonimen

Ej sis a mate vi žar doma, kje pa, na balkonuuser posted image . Zadnjič je ena napisala kako s ejih dela na žaru, probi še enkrat. Aja pr vas je zima in sneguser posted image . MIdva sva jih pred enim tednom naredila na žaru in so bili prav fajni, sva upoštevala nasvet. 

clock-img

26.01.2007, 10:33

clock-img

Anonimen

Frigane kalamare se po pravilih,če nočete.da so žvečilni gumi,trdi,neužitni,
govorim za frigane-cvrte,take,ki jih samo pomokaš,torej se jih vrže na zelo vrelo olje za minuto in nič več.To so pravila za dobro jed.
Nikoli se jih pred cvretjem ne soli,solijo se kasnje preden jih postrežete.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem