writing-img

likalnik!?!?

clock-img

22.07.2007, 20:47

clock-img

tažana

pencil-img

1601

uf sem jezna!
že dva dni se trudim z likanjem. včeraj mi je na novem likalniku (imam ga en mesec- mercatorjeve nalepke) pa so se iskrice začele kazat med likalno ploščo in plastiko user posted image . sem ga v strahu izklopila in zapakirala za garancijouser posted image . danes vzamem ta starga (star še ne dve leti) in veselo likam srajco. zlikam pol srajce, ko jo zasukam na likalni mizi položim likalnik na srajco in se mi zažge v delčku sekunde!user posted image

tako sem v skoraj novi srajci naredila luknjo user posted image . in kako naj sedaj stresem svojo jezo na likalnik user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.07.2007, 20:49

clock-img

tažana

pencil-img

1601

evo še moje hlače user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.07.2007, 21:01

clock-img

noe

pencil-img

982

čez okno ga vrž , sam pazi na sosede.user posted image
Pa še tako hudo se je v tej vročini spravit zraven likanja, mene čaka jutri, lp

clock-img

22.07.2007, 21:07

clock-img

gumbek

pencil-img

298

no meni je uspelo zlikat vse kar se je danes in včeraj opralo bravo jest user posted image user posted image pa mi likalnik tud neki šteka user posted image

Firbec sem!

clock-img

22.07.2007, 22:01

clock-img

tažana

pencil-img

1601

ja tut jest naprej likam in zaenkrat je kar pameten user posted image . ampak očitno imam slabo klimo za likalnike crkuje vse po vrsti user posted image .

clock-img

23.07.2007, 08:45

clock-img

Anonimen

vidiš, isto se je naredilo meni.... kupila sem nove zavese, se spravim likat, na minimalni temp. in ko že celo zlikam, se mi zažge... user posted image   še danes nimam zavese!

najbolje, da res nazaj odneseš likalnik...

joj škoda za srajco in hlačeuser posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem