writing-img

likalnik s kotličkom

clock-img

23.07.2007, 18:23

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Crknil mi je stari likalnik in sedaj razmišljam o nakupu tega likalnika http://www.ceneje.si/philips-likalna-postaja-gc-6360. Zanima me če ima katera od vas kaj podobnega in kako se obnese.

lp

clock-img

23.07.2007, 18:35

clock-img

ammra

pencil-img

88

Sama ga nimam, sem pa slišala iz prve roke da so ti likalniki fenomenalni.

clock-img

23.07.2007, 18:51

clock-img

pikica*13*

pencil-img

45

Jaz imam likalnik z kotličkom, sicer ne philips ampak batagel, in ga ne menjam za nič na svetu. Namreč dosti likam, in  se pozna ali likaš dve uri ali samo eno! Še posebaj kakšne službene hlače na črto recimo, ki sem jih likala prej pol ure (ene) pa bog ne daj da jih zalikaš, z tem likalnikom pa jih imam zrihtane v petih minutah!!!

LP

clock-img

29.08.2007, 22:03

clock-img

takero

pencil-img

61

jaz imam enega italijanskega,znamke ne vem,že 15 let,pa se mi še ni pokvaril,ne zamenjam ga za nič.Zlikano imam enkrat hitreje kot z navadnim,tako da se strošek nakupa res izplača.Toplo priporočam...user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2007, 22:10

clock-img

Nea

pencil-img

762

Jaz imam philipsovega in je res enkraten.
Od kdaj smo dobili user posted image ga nažalost ne uporabljam veliko. Problem je v tem, da čez dan ne utegnem likat, zvečer se pa ta mala veliko zbujala in mi je bilo nesmiselno neštetokrat greti vodo v kotličku. Zato sem spet prešaltala na starega... ampak upam da ne za dolgo.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem