writing-img

likalnik z ionsko paro

clock-img

15.09.2009, 12:27

clock-img

Abra

pencil-img

2567

ima katera? Je sploh kakšna razlika? Rabim en konkreten likalnik, pa nočem tistega s kotličkom, ker kljub vsemu ne likam toliko. HB se mi likala sezona itak izteka, ker prihaja sezona sušilca user posted image ampak za tistih par zadev, ki jih vseeno zlikam, si želim enega ki dela sam user posted image

clock-img

15.09.2009, 13:57

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

ima katera? Je sploh kakšna razlika? Rabim en konkreten likalnik, pa nočem tistega s kotličkom, ker kljub vsemu ne likam toliko. HB se mi likala sezona itak izteka, ker prihaja sezona sušilca user posted image ampak za tistih par zadev, ki jih vseeno zlikam, si želim enega ki dela sam user posted image

No, takega bi pa še jazuser posted image

clock-img

15.09.2009, 14:16

clock-img

Abra

pencil-img

2567

user posted image user posted image user posted image v trgovinah sicer pravijo, da takega ni user posted image ma jaz sem optimist user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Abra -- 15.9.2009 14:17:13 >

clock-img

18.09.2009, 21:03

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Ga nima prav nobena user posted image

clock-img

24.09.2009, 08:43

clock-img

ninataja

pencil-img

434

Jaz ga imam oz. sem ga  imela (padel mi je na tla in ... user posted image ). Nič posebnega.

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

clock-img

30.09.2009, 13:04

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Šele zdaj sem vidla tvoj post. Sem ga pa vseeno kupla in sem zelo zadovoljna. Sej najbrž bi bla z unim brez tudi user posted image ker ionske pare še nisem uspela dobro sprobat. Ni blo še nč takih cunj za zlikat user posted image user posted image Sem najbrž navdušena zaradi tega, ker mi prejšnji sploh ni več pare spuščal, ta pa je pa kar konkretna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem