writing-img

likalnk - čiščenje

clock-img

30.10.2007, 10:19

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

Kako očistite likalno ploščp likalnika?

clock-img

30.10.2007, 10:24

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Odvisno, kakšno ploščo imaš, na mojega se nič ne prime, ko sem pa imela prejšnjega, od mame, starga ku svet, sem kupila tako čistilo v obliki šminke. S tem se je namazalo malo segret likalnik, no, ploščo. Smrdelo ja pa ko user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

30.10.2007, 10:24

clock-img

Anonimen

Jaz je sploh ne. Zakaj pa bi jo?

Enkrat sem sčistila likalnik od znotraj, s tistim čistilom, ki se ga nalije notri. Delala sem točno po navodilih, ampak tiste črnine, ki je potem skozi tekla na svežo perilo, nisem nikoli spravila ven. Likalnik je bil uničen, pa kakšna srajca zraven tudi. Tako da tega se nikoli več ne bom lotila.

clock-img

30.10.2007, 10:27

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

meni pa nekaj ni jasno..vedno nalivam destilirano vodo v likalnik, ker je kao brez vodnega kamna..od kje za vraga pa potem tako leti ta kamen ven, ko pritisnem gumb za očiščenje?user posted image
Splišni, a tudi to se dobi? Samo, jaz ne bom probala, če se je tebi tako zgodilo..

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

30.10.2007, 10:31

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Likalnik ima prevleko, da se ne odrgne in nanjo vsake toliko časa pošpricam Megglio in obrišem. Pa to res poredko. Pri likalniku me bolj skrbi vodni kamen, zato vsake toliko časa pritiskam na tisto tipko za čiščenje, pa pridejo ven zrna kamna. 

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

30.10.2007, 10:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Splišni, a tudi to se dobi? Samo, jaz ne bom probala, če se je tebi tako zgodilo..

Ne, tega res ne priporočam. Jza sem tudi pri tistem likalniku uporabljala destilirano vodo. Zdaj imam takšnega na navadno, pa mi isto skozi en pesek ven leti. Tak svetel. Pa kaj, naj kar leti, lika pa čisto O.K.

clock-img

30.10.2007, 10:33

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

jaz sem v Mullerju kupla take krpice za čiščenje...se da lepo popucat

clock-img

30.10.2007, 10:34

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz je sploh ne. Zakaj pa bi jo?

Motime me, ke občasno zaradi zamazane plošče na belih oblačilih ostanejo črne packe user posted image

clock-img

30.10.2007, 10:36

clock-img

Anonimen

Aja, to pa je potem res treba sčistit. Izgleda, da so likalniki ful različni. Ja, kot je že ena napisala, prodajajo eno tako čistilo v obliki šminke.

clock-img

30.10.2007, 11:43

clock-img

bučkabb

pencil-img

865

jaz mam tega z parno postajo- na suho paro. če se mi kaj prime gor oz. ko je plošča zapacana- do sedaj se mi je to zgodil sam enkrat, mi jo je moj kr z finim brusilnim papirjem zbrusu, pa je ko nova.

clock-img

30.10.2007, 11:46

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

jaz ga nikoli ne čistim. ne vem. al premal  likamuser posted image user posted image user posted image al kajuser posted image user posted image user posted image ???

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

31.10.2007, 18:21

clock-img

ursikazala

pencil-img

223

Jaz pa kar novega kupim, ko začne ven leteti kamen že tako, da tudi tisto samodejno čiščenje ne pomaga (tisto naredim na kaki stari kuhinjski krpi recimo). Zdrži pa sigurno več kot 5 let, tako da se zamortizira likalnik, vreden ene 50 eur, kaj pravte? user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem