cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

linola

clock-img

20.11.2007, 10:49

clock-img

mamica25

pencil-img

44

Zdravnica nam je svetovala, da naj uporabljamo Linola oljno kopal in kremo za suho kožo!Če dam kopel v banjico morem potem splaknit otroka a ni treba in potem še namažem s kremo?če ima katera izkušnje s tem naj mo odg.
Hvalauser posted image

clock-img

20.11.2007, 10:53

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Mi sicer uporabljamo Mustelino oljno kopel in ni treba otroka potem še splahniti z vodo. Mislim, da tudi pri Linolli tega ni potrebno. Ko otroka obrišeš, ga še namažeš s kremico.

Mogoče ti bo katera druga znala bolje svetovati.

clock-img

20.11.2007, 12:18

clock-img

monja79

pencil-img

215

Ja, pri linoli ni potrebno splaknit otroka z vodo - itak je fora v tem, da se koža tudi malo namasti. Ga kar vzameš iz vode in obrišeš, pa potem še z oljem ali kremico namažeš. Je pa linola res fajn stvar in super za kožo. Mi se samo še s tem kopamo, pa nič šamponov ne uporabljamo več, ker imata oba tako občutljivo kožo, da takoj dobita izpuščaje in suho kožo.

clock-img

20.11.2007, 20:00

clock-img

tini6

pencil-img

480

Nič ne spereš dol, ker je ravno v tem fora, da se koža namasti. Pa tud brisat ne močno, bolj popivnaj.

clock-img

20.11.2007, 20:01

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

ne spiraš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem