writing-img

lisičke

clock-img

15.09.2008, 11:12

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

A jih poparite preden jih zamrznete ali ne?
Mene so skoz učili, da jih je treba popariti, zdaj pa sem dobila zamrznjene, ki niso bile poparjene. A je sploh lahk kaj narobe? Naredila bi rižoto.

Se počutim prav smotano, da to sprašujem. Če ne bi bila noseča, tudi lisičk več ne bi bilo, bi že zdavnjaj bile prebavljeneuser posted image , no zdaj pa raje vprašamuser posted image

clock-img

15.09.2008, 11:17

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Je popolnoma vseeno, moja mami pravi, da včasih jih popari, včasih pa ne, pa da je čisto vseeno, da so v obeh primerih enake.

clock-img

15.09.2008, 11:19

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Jaz jih nikoli ne poparim. Nobenih gob, predno jih dam v skrinjo. Ti kar skuhaj rižotko.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

15.09.2008, 11:21

clock-img

Anonimen

Se lahko malo prištulim?user posted image
V hladilniku imam dva dni staro gobovo juho iz lisičk, pa ne vem, če jo je varno pojesti?Bom preživela, če jo pogrejem in pojem?Hvala.

clock-img

15.09.2008, 11:24

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

BOš!

clock-img

15.09.2008, 11:25

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

V hladilniku imam dva dni staro gobovo juho iz lisičk, pa ne vem, če jo je varno pojesti?Bom preživela, če jo pogrejem in pojem?Hvala.

Preživela boš, samo jaz je ne bi jedla.

clock-img

15.09.2008, 11:25

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Varno jo lahk poješ, sam če jo varno prebaviš pa ne vemuser posted image . Jaz je definitivno ne bi jedla.

Hvala ostalim za odgovore, grem kuhatuser posted image

clock-img

15.09.2008, 11:26

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ja hudiča lady, a je nis mogla pojest že predvčerajšnjim? a je ni škoda no?

clock-img

15.09.2008, 11:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ja hudiča lady, a je nis mogla pojest že predvčerajšnjim? a je ni škoda no?

user posted image user posted image Sem jo preveč naredila.Bom fliknila stran.Hvala vam.

clock-img

15.09.2008, 11:57

clock-img

Anonimen

Vseen al so poprajene al kar tako zamrznjene.jz imam obe sorti v zamrzovalniku.delam pa juho ali rižoto ali pa z jajčki.
čeprav pravijo,da jih popariš zato,da uničiš škodljive sestavine,ki so semedratsjo naložile na gobe.

clock-img

15.09.2008, 11:59

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Vseen al so poprajene al kar tako zamrznjene.jz imam obe sorti v zamrzovalniku.delam pa juho ali rižoto ali pa z jajčki.
čeprav pravijo,da jih popariš zato,da uničiš škodljive sestavine,ki so semedratsjo naložile na gobe.

Hvala, ravno to sem razmišljala, zakaj hudiča je potrebno sploh popariti.

clock-img

15.09.2008, 21:00

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Mene so naučili, da je treba lisičke pred zamrzovanjem celo malo prevreti, ne samo popariti, sicer naj bi bile grenke. Drugih gob pa nič prej ne poparim.

clock-img

15.09.2008, 21:11

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Mene so naučili, da je treba lisičke pred zamrzovanjem celo malo prevreti, ne samo popariti, sicer naj bi bile grenke. Drugih gob pa nič prej ne poparim.

al drži ali ne, ampak  kak grižljaj naše rižote danes, je res malo na grenko potegniluser posted image . Sva se ravno spraševala kaj bi lahko bilo grenkouser posted image .

clock-img

16.09.2008, 12:03

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

jz vse gobe prej vsaj poparim nikoli surove.

clock-img

16.09.2008, 17:54

clock-img

kjava

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

al drži ali ne, ampak  kak grižljaj naše rižote danes, je res malo na grenko potegniluser posted image . Sva se ravno spraševala kaj bi lahko bilo grenkouser posted image .

Pol bo pa že res nekaj na tem. Se bom kar držala tega še naprej user posted image

clock-img

26.09.2008, 09:08

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Če ne bi bila noseča, tudi lisičk več ne bi bilo, bi že zdavnjaj bile prebavljene

Če si noseča, ne je gob.

clock-img

26.09.2008, 09:37

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Če ne bi bila noseča, tudi lisičk več ne bi bilo, bi že zdavnjaj bile prebavljene

Če si noseča, ne je gob.

zakaj žeuser posted image

clock-img

26.09.2008, 13:22

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Iz gole previdnosti. Zato ker ni nobene potrebe raskirati. Izogibaj se tudi surovih jajc ali mehko kuhanih, sladoleda v kepicah ipd. Namreč če pride slučajno do zastrupitve je zastrupitvi izpostavljen tudi plod, ne samo ti. Saj verjamem da je tisoč nosečk jedlo normalno, samo tista pa ki je dobila zastrupitev pa ima posledice. Ni važno če je možnosti 1:100.000. Če si ti tisti je to 1:1. Zastrupitev s hrano se pač dogaja, dokaj redko a vseeno redno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem