writing-img

ločeno spanje

clock-img

19.03.2006, 18:24

clock-img

Anonimen

Dec ponavadi zvečer še kaj dela in nato zaspi v dnevni sobi, jaz pa v spalnici, da se vsaj pošteno spočijem. Zdaj mi pa gre to že pošteno na živce, saj nimava nobene spolnosti več in tudi drugače se mi zdi, da sva se kar oddaljila.

kaj zdaj?

clock-img

19.03.2006, 18:45

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Odgovorili ste si že sami.

clock-img

19.03.2006, 19:14

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Pri nama je nekaj podobnega trenutno, sam s tem, da jaz zaspim v dnevni , ker se edino takrat in tam lahko naspim, ko dragi malega miri v spalnici. Okrog enih grem pa jaz naprej v spalnico in dežuram.Na žalost ne gre drugače. Mali se še kr dostkrat zbuja ponoči pa veliko pije in lula... Jaz pa noseča in z bolečim križem, tak da nama trenutno obema tak paše - sej bomo lahk še celo življenje seksal, a ne? Če imaš drugega dela dost, da sploh več najnujnejšega ne folgaš??

MONTIGNAC

clock-img

19.03.2006, 19:25

clock-img

Anonimen

Ne dopusti,da spita ločeno.Ga pa pojdi zbudit in ga popokaj v spalnico.Verjetno je res tako zmatran in zaspi,zato pa ti naredi korak.

clock-img

19.03.2006, 20:44

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Se strinjam z Masolinko

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

19.03.2006, 21:12

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Zmenita se, da ne spi več v dnevni. A se ne bi dalo ali kako, a si mu sploh povedala, kaj bi rada?

clock-img

19.03.2006, 22:18

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Moj je tudi velikokra utrujen zaspal pred TV, ampak nikol nisem pustila da bi odspal do jutra. Sem ga zbudila in v spalnicouser posted image Poizkusi tudi ti, in naj ti raje to postane rutina!

clock-img

19.03.2006, 22:22

clock-img

mala Tinka

pencil-img

185

Jaz sem nekega večera, ko je dragi še vedno veselo bulil v škatlo (TV), jaz pa samevala v spalnici, v roke vzela telefon in mu poslala SMS. Kaj sem napisala, ni toliko pomembno user posted image , je pa v parih sekundah ugasnil TV in prilezel pod  odejo!
Zadnje časa se zgodba ponavlja. Očitno bom to foro morala spet uporabiti!user posted image

clock-img

20.03.2006, 11:33

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
... nimava nobene spolnosti več ....

Mogoče pa zato tudi tam spi.

clock-img

20.03.2006, 17:37

clock-img

*Karmen*

pencil-img

586

Jejhata, jejhata, punca... Bo treba ukrepat, pa prav hitro!!! Ločeno spanje samo po sebi ni noben problem. Ampak vidva imata verjetno tudi kakšne druge stvari "nepošlihtane". Se bosta morala kar hitro pogovorit in se oba potrudit, da se stanje izboljša. Nič ni izgubljeno, le takoj začnita delati na kvaliteti vajinega odnosa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem