writing-img

loščičlo za laminat

clock-img

19.09.2008, 11:28

clock-img

sakuL

pencil-img

911

rabila bi pomoč, kar koli kupim za laminat se mi vedno po tleh poznajo liseuser posted image
rabim nekaj , da se bo laminat "svetil"

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

19.09.2008, 11:30

clock-img

Doll

pencil-img

1726

pronto

clock-img

19.09.2008, 11:33

clock-img

sakuL

pencil-img

911

pronto

sem ga že preizkusila-rezultat-brez sijaja

kak druga ideja

kako pa ve/vi polirate laminat.
jest najprej pomijem tla, potem pač z eno zadevo namažem, počakam da se mjhn posuši, potem pa poliramuser posted image
pa nic..-- enkup enga brezveznega trudauser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

19.09.2008, 11:34

clock-img

Anonimen

Jaz imam tud pronto.
Namažem ga pa sam enkrat mesečno. Drugače samo umijem. Pa preden ga namažem ga umijem z odstranjevalcem loščil. Drugače ga pomivam pa kar z toplo vodo pa kaplico cilitbenga.

Sem pa naši čistilki naročila naj mi zrihta loščilo. Bomo videli kako se bo tisto obneslo.

Ne razumem kako se ti po prontu laminat ne sveti. A imaš mat laminat?

< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 19.9.2008 11:35:24 >

clock-img

19.09.2008, 11:36

clock-img

Anonimen

kako pa ve/vi polirate laminat.
jest najprej pomijem tla, potem pač z eno zadevo namažem, počakam da se mjhn posuši, potem pa poliram
pa nic..-- enkup enga brezveznega truda

S kakšno zadevo namažeš?

Zato maš pa tolk flekov. Ker preveč vsega gor daješ.

Umivat redno. Enkrat mesečno pa spolirat. Pa je.

clock-img

19.09.2008, 11:40

clock-img

sakuL

pencil-img

911

pronto vem da sem že imela, kupujem te stvari k laminat umije in spolira "kao da se sveti". in k stem namažem tla... se pozna obris, točno tako kot brišem... sej veste fleki pač...od drgnjenjauser posted image

mat laminatuser posted image ne bi vedlauser posted image mislm da ne... se mi zdi, da se je bl svetu k sem ga kupla in nič polirala, k pa zdej k se dajem z njimuser posted image

**najraj**

clock-img

19.09.2008, 11:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

pronto vem da sem že imela, kupujem te stvari k laminat umije in spolira "kao da se sveti". in k stem namažem tla... se pozna obris, točno tako kot brišem... sej veste fleki pač...od drgnjenjauser posted image

mat laminatuser posted image ne bi vedlauser posted image mislm da ne... se mi zdi, da se je bl svetu k sem ga kupla in nič polirala, k pa zdej k se dajem z njimuser posted image

Katere?

Ker jaz jih še nisem zasledila. Emsal ima za laminat. Sam za umivat. Na par litrov vode daš zamašek čistila. Ne pa mazat s temuser posted image
Jezus kristus. Navodila.

clock-img

19.09.2008, 13:00

clock-img

sakuL

pencil-img

911

ja pa saj sem prebrala navodila, v nekaterih piše celo, da k dal 1 zamašek tega v vodo, se pa potem laminat sveti.. bom prav doma preverla, kaj imam za ene stvari...

**najraj**

clock-img

19.09.2008, 13:02

clock-img

Anonimen

Laminat se nikoli ne bo svetil kot parket. Če imaš pa mat laminat se pa sploh ne bouser posted image

clock-img

19.09.2008, 13:17

clock-img

a.jda

pencil-img

184

Ravno danes sem videla v trgovini vosek za laminat - pronto, zelena plastenka. A je katera poskusila s tem. Vprašala bi, če kaj drsi potem ko spoliraš s tem voskom.

clock-img

19.09.2008, 13:22

clock-img

Anonimen

Drsi ja. Sam se navadiš. Midva mava copate z usnjem spodaj pa ni panikeuser posted image

clock-img

19.09.2008, 13:34

clock-img

drevozivljenja

pencil-img

224

tak je tudi moj laminat.bolj ga mažem in poliram,bolj se lise poznajo.ko ga obrišem vzamen zoklin od bombaža in ga s tem poliram.smešno,ampak pomaga.se ne poznajo liseuser posted image

clock-img

19.09.2008, 13:42

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

če želiš, da se bo laminat svetil kupi novega. in ne trudi se naredit mat laminat sijoč. če je mat ja mat, takega ste kupili.

clock-img

19.09.2008, 13:56

clock-img

MTFP

pencil-img

689

Jao pri nas je laminat lisast katerokoli čistilo vzamem. Edino voda in čudežna krpica pomagata, da je lep in se sveti. Čistila mi pa tako sranje naredijo, da jih imam samo še za po kopalnici in po parketu.

clock-img

19.09.2008, 14:15

clock-img

ery

pencil-img

1675

Tudi jaz sem skos dajala na laminat vse od A do Ž..., samo da bo lep, brez flekov in svetleč. Pa sem prišla do zaključka in sicer: Bolj ga mažeš, več je flekov!!! 100%. Res sem pa zapravila ful za razna čistila.
Tako da mi je sedaj najbolj ali samo voda ali pa še v vodo dodam čistilo Emsal, ampak ne za lamonat, pač pa tistega , ki čisti vse lesen epovršine-na njem je narisano omara, tla, okna...  To mi je najbolj in vse packe grejo takoj stran.

Ta Emsala se pa dobi v Dm. V Muelerju ga ni.

papa

clock-img

19.09.2008, 14:54

clock-img

sakuL

pencil-img

911

ko ga obrišem vzamen zoklin od bombaža in ga s tem poliram.smešno,ampak pomaga.se ne poznajo lise

kaj je to zoklinuser posted image

bom prav probala samo vodo in vodouser posted image
dons bo akcija domauser posted image

**najraj**

clock-img

19.09.2008, 23:00

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

ko ga obrišem vzamen zoklin od bombaža in ga s tem poliram.smešno,ampak pomaga.se ne poznajo lise

kaj je to zoklinuser posted image  

naj ugibam: zokna, zokn, štumf

clock-img

20.09.2008, 21:02

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Jaz imam čistilo od Emisal, pomivam enkrat tedensko, nikoli ne poliram pa se laminat lepo sveti in ni lisast.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem