writing-img

lokalčki

clock-img

10.08.2005, 22:50

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

V kratkem se dobim s prijateljico, ki ima malega:duda: Ker ne vem, kje bi se lahko dobile, me zanima kam zahajate ljubljančanke s svojimi bebiji, kje ni zakajeno, skratka otročkom prijazno?:rozica:

clock-img

10.08.2005, 23:12

clock-img

Anonimen

Jaz grem na :kava: kar v lokal, ki je direktno za našim blokom.
Imenuje se Kris bar, naslov je Gradnikove brigade 6 - nasproti City Parka-a. Glasba noter ni preglasna, imajo zunaj za sedet, pa še park za igranje za večje otroke je pred lokalom, tako, da...
Meni je super.

clock-img

10.08.2005, 23:13

clock-img

Anonimen

Čolnarna, City park (Pod vodo), Kolosej (desno od vhoda),...

clock-img

11.08.2005, 08:09

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Včeraj ravno sem razmišljala, da bi odprla podobno temo.
Velikokrat hodimo kam po SLO in dobro bi bilo vedeti kateri so kaj lokali in gostilne, ki so prijazni otrokom. A bi lahko me oblikovale takšen seznamček? Vsaka poda svojo dobro idejo, kaj pravite!

Če boste v MB:
:bravo: Gostilna Štajerc (imajo hiško, mizico z barvankami in barvicami, traktorček, tobogan)
:bravo:Astoria (tobogan, hiška, kihinja, mizica)

Lep pozdrav!
:kuza::kuza::kuza:

clock-img

11.08.2005, 09:40

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Chemo v BTCju, Wild West (ta mi je se najbolj vsec, ker je poleti ful placa za zuni sedet, pa se pokrit je; pozimi mi je pa prevec zakajen), v Kolosej spodaj in pa po novem v City park (Pod vodo).

Sej poleti niti ni taka kriza, ker ima vecina lokalov tudi mize zuni, bolj tecno je pozimi, ko je pa res vse zakajeno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem