cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

london jeseni

clock-img

21.07.2005, 15:44

clock-img

bini

pencil-img

1623

že nekaj časa planiramo it jeseni za cca 5 dni v London... ko so bli prvi teroristični napadi, sva bla z mojim še vedno za stvar, dans pa spet nekaj tolčejo po njih...
čez kak mesec bo treba karte rezervirat, pa sploh ne vem kaj nej... ma strah me ni, ampak človeka kar mal mine.... :zmeden: kako se pa vi odločate za potovanja v teh čudnih časih terorističnih napadov?? se kaj ozirate na to??

clock-img

21.07.2005, 15:48

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Js bi šla :bravo: Veš kuk bo vse bolj pocen :)

clock-img

21.07.2005, 16:13

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Informacije iz prve vrste - namreč imam v Londonu živečo teto, sem skoraj vsako leto tam, tako, da mislim, da je brez smisla pretirano komplicirati.

Teta pravi, da ljudje normalno funkcionirajo naprej, hodijo v službo, itd...

London je tako veliko mesto, da je kljub poostrenim nadzorom lahko pride do česa takega. Se spomnim pred cca. 13. leti so po Londonu napadali oz. postavljali bombe pred veleposlaništva. Takrat sem bila jaz tam, hodila normalno po centru mesta, v nakupe, itd... Res je, da je malo grenak priokus, ampak jaz bi na vajinem mestu šla.

Je vreden ogleda... A:nosecka:

p.s.
Mi bomo pa verjetno šli v začetku naslednjega leta...

clock-img

21.07.2005, 17:21

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Tudi jaz imam sorodnike v Londonu. In ravno sem razmišljala, da bi bilo fino it spet malo tja na obisk, in so se zgodili napadi. Malo pa sem zato upočasnila tole moje razmišljanje..
Čeprav, kot sem se pogovarjala z njimi, živijo normalno naprej: "Saj moramo v službo in tudi kam drugam." Življenje tam teče normalno. Ljudje se vozijo s podzemno, avtobusi...
Tudi turistov je verjetno še vedno kot mravelj.
London je pa definitivno vreden ogleda.

clock-img

21.07.2005, 17:58

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ja jst še za tunizijo ramišljam kako in kaj.. če bomo
sploh z avionom do tja pršli pa take brezvezne..:ups::ups:

čeprou mi vsi pravjo da dol nima bit kej :zmeden::(

clock-img

21.07.2005, 18:01

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

clock-img

21.07.2005, 22:12

clock-img

kalimero

pencil-img

438

Jaz bi šla brez problema. Veš kaj, življenje je nevarna re, ampak to je čar. Saj ne veš, kje in kdaj te čaka. In po vseh statistikah še vedno največ ljudi umre v postelji:)-:)-
London je pa vredno videti, tako da, kar pogumno.

clock-img

21.07.2005, 22:18

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz pa nebi šla. Pa ne mislim, da bi stalno paničarla, če bo ravno z nami kaj, ampak sproščeno pa nebi hodila okoli in zato nebi imela veliko od tega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem