writing-img

lososov kotlet

clock-img

03.02.2010, 11:58

clock-img

biga

pencil-img

838

Kaj lahko naredim z njim, kako ga pripravim? Lahko pomoč, kak preprost recept? Sem malo gledala, pa so predvsem recepti s filejem.

clock-img

03.02.2010, 12:05

clock-img

norge

pencil-img

377

Nič kaj posebnega, malo posoliš na obeh straneh, lahko malo pokapaš z limonco, opečeš na žaru in...Dober tek! Zraven lahko ponudiš blitva krompir ali pa kakšno pečeno zelenjavco (zelenjava na trakce - paprika, por, bučke, opečeš na olju, soliš, popraš, bazilika, malo česna.. ko je še hrustljavo postrežeš.)

clock-img

03.02.2010, 12:32

clock-img

biga

pencil-img

838

Koliko časa pa pečem kotlet v ponvi? Na olivnem olju?

clock-img

03.02.2010, 21:57

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: biga

Koliko časa pa pečem kotlet v ponvi? Na olivnem olju?

Kotlet je v ponvi hitro pečen, kaj pa vem, par minutk na vsaki strani, pa je.

clock-img

03.02.2010, 22:01

clock-img

vekybel

pencil-img

1430

Losos je najboljši če ga samo posoliš in pomokaš in spečeš na olju v ponvi user posted image  ne pečeš ga dolgo, na rahlem ognju da se lepo zapeče-zarumeni.
Dober tek.

clock-img

04.02.2010, 19:00

clock-img

NEA_TEJA

pencil-img

423

na maslu

clock-img

04.02.2010, 20:45

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

jaz ga na hitro popečem na obeh straneh na olju...pred tem ga samo malo posolim
včasih ga nato še rahlo polijem z belim vinom in še malo podušim
včasih proti koncu dodam na drobno narezan česen....sedaj pa najraje naredim posebej 'omakco' iz sesekljanega česna, peteršilja in olivnega olja (včasih pa namesto olivnega dam majonezo)

CARPE DIEM!

clock-img

11.02.2010, 17:09

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

jaz pa naredim marinado z ingverjem in je suuuuper. Druga dobra verjanta je, da ga na debelo natres z vsemi mogocimi zelisci (origano, bazilika, til, seveda cesen) in popeces. Tretja tudi kar u redu je, da ga popeces in na koncu glaziras z medom in limono. Mi jemo lososa vsaj 1x na 14 dni in je treba vedno kaj novega pogruntat. Drugace pa najdes fajn recepte na netu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem