writing-img

luknjice na flaški

clock-img

30.04.2009, 07:24

clock-img

PetraSkok

pencil-img

202

naj nekaj vprašam - svojo punčko, staro 3 mesece, hranim po Aventovi steklenički z eno luknjico.

Sedaj me pa zanima kdaj moram preiti na flasko z dvema luknjicama oziroma flaško, na kateri je številka 2 (sedaj imamo enko) ali to pač probaš in narediš po občutku??

clock-img

30.04.2009, 07:47

clock-img

analucija

pencil-img

389

od tretjega meseca že lahko uporabljaš tri luknice, cucelj3 . zdaj imaš verjetno cucelj enka. vmes je še dvojka. od šestega meseca pa cucelj 4. tako pač piše seveda, user posted image pa damo tisto kar mu paše.

clock-img

30.04.2009, 10:04

clock-img

PetraSkok

pencil-img

202

aha ok. Res nisem vedela. Hvala ti analucija in lep pozdrav.

clock-img

30.04.2009, 10:17

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

mi smo pri1 mesecu nekje prešaltal na 2 luknjici.... zdej smo stari 2 meseca in 3 tedne imamo še 2, dokler bo lepo pil bomo imel 2 pol bomo prešaltal na 3....
sej če ti lepo pije ni problema če pa veliko cuclja zraven pa dej zdej 2 luknjiceuser posted image user posted image user posted image , lahko pa v vsakem primeru poskusiš z 2 luknjicama, se boste hitreje najedliuser posted image

clock-img

30.04.2009, 22:53

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

Mi se dojimo, zvečer godto hrano, rižolino, spije po flaški, cucelj št.3 oz. za gosto hrano, čajek pa šele dober mesec pije po flaški s cucljem, ki ima samo eno luknjico, imamo pa NUKove. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem