cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

lulček

clock-img

28.05.2009, 17:24

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

pozdravljene

imam 3 in pol tedne starega fantka. Patronažna mi je naročila, da mu lulčka sedaj do 4. meseca pustim čisto pri miru ko mu ga umivam in da mu bova kožico začele dol dajati ko bo star okoli 4. mesece. Sestra ki pa ima dva fanta pa je rekla, da se mora fantku kožica na lulčku takoj začeti počasi dol devati, da ne gre kasneje na operacijo. Zdej pa ne vem kaj naj, zanima me kakšne so vaše izkušnje in kako ve delateuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

clock-img

28.05.2009, 20:14

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Nam je patronažna, pa tudi pediatrinja svetovala po 6. mesecu in tega smo se tudi držali.

clock-img

28.05.2009, 21:18

clock-img

vandame

pencil-img

371

men pa p pri 2 mesecih rekla da naj mu počas k se kopleva.

clock-img

28.05.2009, 21:25

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ja, vsak dela po svoje...jaz sem mojemu začela že pri približno 2-3 mesecih in samo toliko da vidim da gre nič na silo. Je pa res, da gre lahko zaradi kožice na operacijo. To pa ni prijetno, ker je moj nečak dal to skozi in vam povem hvala bogu da je za nami.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

28.05.2009, 21:30

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

eh... za to bodo dečki sami poskrbeli kaj kmalu....

... besede enega zdravnika o teh operacijah....

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

28.05.2009, 21:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

eh... za to bodo dečki sami poskrbeli kaj kmalu....

... besede enega zdravnika o teh operacijah....

tole se pa tolk strinjam user posted image

tolk se komplicira okol teh lulčkov, pa sem ziher, da narava ni tko nardila, da bi jih blo treba vse po vrsti kr neki mrcvarit...so sicer izjeme, sam načeloma se pa lulček pr mir pusti. umiješ kolkr gre, če pa po tretjem letu kožica res ne gre nikamor, pol se pa naprej ukrepa.

clock-img

29.05.2009, 09:24

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

meni ja P rekla da naj mu ga že sedaj kar po kopanju na rahlo malo dol potegnem koliko gre ,ne preveč in ne na silo   da mu ga očistim in da bo potem lažje  in boljše  šla kožica.
Jaz tko delam .bom pa videla kaj bojo rekli v sredo na posvetovalnici

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.5.2009 9:26:53 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

29.05.2009, 10:54

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Maš ZS

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

clock-img

30.05.2009, 23:26

clock-img

polma

pencil-img

1836

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

meni ja P rekla da naj mu ga že sedaj kar po kopanju na rahlo malo dol potegnem koliko gre ,ne preveč in ne na silo   da mu ga očistim in da bo potem lažje  in boljše  šla kožica.
Jaz tko delam .bom pa videla kaj bojo rekli v sredo na posvetovalnici

Tako je bilo tudi pri nas, od samega začetka počasi vlečt dol. Kožico sem mu spravila dol pri 4m in pol.

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

clock-img

02.06.2009, 08:57

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz sem našemu mulcu to začela delati sedaj, po 6m, potegnem dol, kolikor gre, ne vlečem na silo, umijem s fiziološko, namažem z bepanten plus in dam kožico nazaj gor...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

05.06.2009, 21:31

clock-img

ŽANŽA

pencil-img

28

mi "telovadimo" s  kožico že od prvega kopanja. zelo narahlo, kolikor pač gre, potegnem navzdol. se ne strinjam s tem, da moramo pustiti, kot je narava naredila. to je zame "stara šola". včasih se tega ni delalo in je bilo ogromno primerov zaraščene kožice (vem iz primera mojega fanta in dveh prijateljev, ki so morali kot otroci potem na operacijo). zato pa tudi sedaj svetujejo "telovadbo". jaz mislim, da če lepo nežno delamo s kožico in redno, nimamo kaj izgubiti, lahko samo pridobimo...moje mnenje pač user posted image

clock-img

05.06.2009, 21:36

clock-img

uršula83

pencil-img

635

Meni so rekli do 1. leta pustit čist pri miru! Ko dopolni 1 leto pa pediater sam pogleda in da nadaljna navodila. Ker do enega leta se menda v večini primeru samo poštima, če se pa ne, pa ni še nič zamujeno.

čakamo že drugi zakladek

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem