writing-img

lulček

clock-img

01.08.2005, 21:03

clock-img

kaj@

pencil-img

346

Mene pa zanima,če ima katera podobne izkušnje oz. če ve kaj bi to lahko bilo?Ko sem pred 1 uro previjala malega,sem videla da ima ob kožici bulco,ki je belo-rumene barve,kot kakšen gnoj,je pa kar precej velika,kaj mislite,kaj bi to lahko bilo?:zmeden:

clock-img

01.08.2005, 21:33

clock-img

lefairyon

pencil-img

731

sicer ne vem kaj bi to lshko bilo...lahko samo ugibam...
najprej je vprašanje če mu je kožica še vedno prilepljena ali je že šla vsa dol...če je še prilepljena ga odpelji k pediatru ker je lahko krivo "zaštopanje" sečnega kanala in se mu umazanija nabira...lahko pa je čisto nedolžna stvar...
vseeno ga odpelji k zdravniku...škoditi ne more

lp, nadi

clock-img

01.08.2005, 21:40

clock-img

kaj@

pencil-img

346

kožico ima nekje še prilepljeno,nekje pa ne več.Ta bulca je tam,kjer je kožica še prilepljena

clock-img

01.08.2005, 22:29

clock-img

lefairyon

pencil-img

731

pol se mu je naredil neke vrste strdek iz urina...ne se hecat s tem...jutri pejdi k zdravniku da se kaj ne zakomplicira...
upam da ni nič hujšega ampak sigurnost je eno vse drugo pa v tem primeru ni zaželjeno...
lp, nadi:rozica:

clock-img

01.08.2005, 23:00

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

naš ima tud te strdke in zalepljeno kožico na glavico. smo bili že pri pediatru z njim, pa je sam rekla, da naj treniramo kožico, to se bo pa samo potem sčistilo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem