writing-img

lumberjack

clock-img

26.10.2007, 09:33

clock-img

Boni3

pencil-img

459

A katera ve,če se da pri nas še v kakšni trgovini kupit lumberjackove gojzarice,une take rumene,z grobo gumo na podplatu. Sej veste take k so se nosile že dooooolg nazaj,k smo bili še v srednji šoli recimo.user posted image
Res se mi ne da po celi LJ letat,me samo zanima,če jih je katera tko usput kje videla naj prosim pove.
Hvalauser posted image

clock-img

26.10.2007, 09:46

clock-img

gumbek

pencil-img

298

tud mene to zanima sem včerej eno vidla ki jih je imela obute pa sm mislila da to ne obstaja večuser posted image

Firbec sem!

clock-img

26.10.2007, 09:50

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Ja,moj lubi se je čist zagledal v take,pa ne vem,če jih še kje prodajajo.

clock-img

26.10.2007, 10:36

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ej, a veš da mislim, da sem jih videla v Massu? Ali pač poglej tam, kjer prodajajo tudi bulerje in te zadeve. 

clock-img

26.10.2007, 10:38

clock-img

Anonimen

Zdaj pa ne vem, ampak ene a la Jack ali nekaj takega sem jaz v Humanicu kupila za otroka. Včeraj sem pa videla, da imajo tuidi za odrasle. So pa to taki rumeni gojzarji, kot jih opisuješ.
Bom poklicala mojega domov, da bo šel na škatlo gledat, katera firma točno je. Zdajle ne morem, ima zasedeno, bo malo za počakat.user posted image

clock-img

26.10.2007, 10:39

clock-img

Anonimen

Sem ga dobila, ampak je firma Franc Walker, se opravičujem.user posted image

Drugače pa, če ni ravno nujno, da je firma Lumberjack, imajo tudi v Hervisu ene take.

clock-img

26.10.2007, 10:44

clock-img

Anonimen

To so meni najlepši šulni, kar jih imam. Imam jih zdaj že eno četrto leto, prej sem imela druge, skratka, čisto nikoli nisem brez njih. Zakon za zimo, za na kavbojke, gor imam pa še polplašč kamelje barve, pa se sama sebi dopadem. Aja, kje bi jih imeli, pa res ne vem, nisem iz LJ.

clock-img

26.10.2007, 10:46

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

kaj pa kakšni Caterpillar, ki jih dobiš v Transporterju? user posted image

http://www.shoebuy.com/caterpillar-shoes.htm

clock-img

26.10.2007, 10:48

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

naš mulc ima po navadi take:

user posted image

clock-img

26.10.2007, 11:09

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Ja ja take,ni niujno da so Lumberjack ne. Ampak te so bile edine,k sem se spomnila,da so take mel. Drugače pa hvala,vidim da jih kar še imejo,tako da bomo šli v kratkem v šopinguser posted image
Punce super ste! Dobro da imamo RRin take fejst punce gor,če ne bi letala k utrgana.user posted image
Vam sporočim,kaj smo kupili.
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem