writing-img

lupinica Maxi cosi

clock-img

27.12.2008, 10:54

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Zanima me ali se da blago na tej lupinici dol, da ga opereš oz. kako ga perete ?

clock-img

27.12.2008, 10:57

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

JHa, lahko jo vzameš dol in daš prat. Jaz jo v 9 mesecih še nisem dala ker ni bilo potrebe. Mislim, da jo pa lahko brez problema pereš na 30.

clock-img

27.12.2008, 10:59

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

JA, blago se da v celoti dol, sam pogruntat moraš, kako user posted image . JAz sem jo prvič prala na roke, ker nikakor nisem znala dati stran tam, kjer je regulator za pasove. Pa je mož potem ta drugič pogruntal, kako se sname user posted image . Drugič sem jih oprala v pralnem stroju pri 30 stopinjah.

clock-img

27.12.2008, 11:01

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

prevleko se odstrani kar enostavno... jaz sem ju prala v sedmih mesecih trikrat, prvič takoj po nakupu, potem enkrat poleti (ker sta se precej potila in se je poznal bel madež pod glavo) in na koncu poletja.... vsakič na 30 stopinj, pa je vse ok...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

clock-img

27.12.2008, 12:57

clock-img

gajči

pencil-img

252

Jaz sem jo ravno zadnjič poskušala snet, da bi jo oprala in je šlo enostavno do tam, kjer se regulira pas med nogami, tam se mi je ustavilo in sem obupala. A je treba pasove čisto razstavit, da dobiš prevleko stran?

clock-img

27.12.2008, 15:42

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

IZVIRNO SPOROČILO: gajči

Jaz sem jo ravno zadnjič poskušala snet, da bi jo oprala in je šlo enostavno do tam, kjer se regulira pas med nogami, tam se mi je ustavilo in sem obupala. A je treba pasove čisto razstavit, da dobiš prevleko stran?

Samo odhaklaš. V bistvu zgleda kot, da je tam pas fiksen, se pa da staknit. Na koncu je en hakeljček, skozi katerega gre kot neka "palčka" AMpak ta "palčka" je v bistvu na sredini preklana in pas stakneš lepo ven. Ne vem koliko si razumela toleuser posted image , ampak probaj staknit. Če si prišla tako daleč s snemanjem prevleke, boš pa tudi to pogruntala.

IZVIRNO SPOROČILO: ZvezdicaZaspanka

JHa, lahko jo vzameš dol in daš prat. Jaz jo v 9 mesecih še nisem dala ker ni bilo potrebe. Mislim, da jo pa lahko brez problema pereš na 30.

Pere se lahko tudi na 40, vsaj jaz sem jo, pa za moje pojme jo je pred prvo uporabo nujno oprati nouser posted image , vsaj jaz tega ne bi dala dojenčku pod glavo. Kdo ve kje so valjali tisto blago! Razen če imaš letno prevleko za čez.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem