uuuu kaj ste napisale..pridne...!!!!zdaj pa bom še jas..
jas sem iz Ormoža pravzaprav še dlje dol pri hrvaški meji tak da bi meni najboljše pasalo Maribor..ali ne gledat na mene ko se zmenite bom potem povedala kaj menim...
Danes pa smo se mi zbudili samo 2 krat( prejšnjo noč kar6krat), enkrat sma jedle enkrat pa sem jo nosila okrog pa na žogi sma bile pol ure , ko pa sem jo dala v pojstlico se je prebudila in sem bila tak jezna nanjo da bi jo najrajši "ven počila( )" pa sem opet dala ziz ker mi ni bilo več za hodit okrog....
Zdaj je začela ko sedi jahat po sobi, do 2 metra odjaha (no nevem tak zgleda kod da bi jahala po riti)....plazi pa se še nič , zjutraj pa zvečer je rada na trebuhi in se kotali čez dan pa nič..se jezi.....na nogice jo jas ne dajem še...
Midve že lapo pijema z magičnega lončka
..Maja itak nikoli ni marala flaške , no pa čaja tudi ne tak okrog 0,5dc spije...čez dan...
Zdaj imama za zajtrk že 2 tedna rižov "hrustek"(kosmiči) se mi zdi da samo to zjutraj če jesti pa poje za 2-3 pesti v mleki namočene) kosilo tudi dobi in popoldan sadje , zvečer(odvisno)......samo po vsakem obroki še zizama ker noče dosti pojest........
Zdaj sma se navadile da zjutraj ko se zbudi ne dela "gužve" ampak se lepo igra na moji pojstli da jas še malo poležim, zvečer pa tudi grema pol ure pred v sobo, zatemnima luči in se igra jas pa berem ....Zdaj je to prvič da je tako ker se mi je prve 4 mesce samo jokala da si nisem mogla niti zobe oprat pa sem zdaj srečna da je tak...sicer je čez dan bolj "rascartana"( ne zdrži nikjer sama 5 minut)..
Spat gremo okrog9-10..spimo pa do 7-8......z prebujanjem..
A GRESTE KAM ZA VALENTINOVO???? Moja mami se ponudila za varstvo in še pizze plača mojemu, dragemu pa ni za iti..a ni za strelit????
Evo tak sem zadnjič pisala pol pa mi je vse ven vrglo in se mi ni dalo znova pisat..(zato me ni bilo nekaj časa)!!!!
Zdaj že nekja časa večer ne jem pa obroke sem zmanjšala na pol-l sem shujšala 2 kg (samo to je začetek , zdaj pa bo en čas stalo ker vem ker sem že enkrat hujšala 10 kg samo sem pa z UGH djeto in je šlo hitro ,samo ko sem zanosila sem vse nazaj dobila)....Jas nebom več utrujala z djeto ko shujšam še 5 kg se javim....
Vsem ki so bili stari 8 mescov želim vse najboljše pa naj začnejo spati ker so zdaj že velki ....no jim malce razložite...
In tedaj se spremeni celo vesolje in nič
ni več tako, kakor je bilo.