midve sma danes tako zelo sitne ,. nevem al bo zob na drugi strani al kaj malo imama tudi ritko vneto samo mislim da jo to ne moti... ....
tak zelo sma sitne da se mi je skregala v vozeki ko sma šle od sprehoda kakih 20min se je jokala jas pa jo nisem hotela dvignit ker nevem akko bi njo pa vozeka pa še brg pa graba....ha ha tako sem bila jezna da jo še doma nisem hotela nekaj časa dvignit( nesramna mamica)....
zdaj pa si več nebom upala sama it z njo...eh!!!
- danes ji tudi hrana ne diši kaj dosti, malo banane je pojela pa za kosilo pire in špinačo pa še to za 4 žličke tako da danes zizama......
natti-mene tud ful v zapestji boli tako da sem enega hipa že komaj roko v luft držala po mojem je to tud od nošenja...če se nebo hitro naučila plazit bom še "brez roke ostala"........
zadnjič je nehče sprašuvo al zamrznem obrok--jas to nikoli nisem prakticirala
kaj a vaši malčki tud več nočejo ležet v vodi??.Maja bi samo sedela ko pa treba glavico prat pa se dere(
a vi vsak dan perete laseke,'?? jas sem od začetka zdaj pa se mi več to ne zdi nujno potrebno tak da perema 2krat na teden )pa oblačima se tud na sede če ne gre na leže ...zdaj je mali začno vlačit ropčke iz tiste škatlice in ko malce vstran pogledam ooo....
je pa res tale ko bodo začeli ŠIBAT pa nebomo tak poležaval zjutraj...se že bojim...
lep pozdrav punce grem še posodo umit potem pa se mi tak zbudi.....
In tedaj se spremeni celo vesolje in nič
ni več tako, kakor je bilo.