IZVIRNO SPOROČILO: bojka
Kaj vaši malecki še dobijo mlečni obrok po flaši ali na žlico? Ker se spomnim Maruša je pri tej starosti flašo dala že čisto vstran, je jedla vse na žlico. Pri Sari pa še kar damo v flašo zjutraj in zvečer.
Kako pa imate načrte glede kahlice? Itak vem, da imajo naši pamžeki drugačne načrte kot me, ampak....a že kaj dajete kahlice v uporabo pri vas? Pri nas še nismo nič probali.
Kar se mleka tiče, bomo mi verjetno do polnoletnosti na flaši, vsaj tako zdaj kaže

Še čaj čez dan pije po flaški, ker enostavno ne pogrunta kako se pogoltne iz kozarca ali tistih otroških nastavkov

ji kar ven iz ust teče in potem se ji še zaleti

Pa res bi bilo treba to počasi ukinit, vsaj čez dan. Saj ne hodi skoz okoli s flaško, da se razumemo

No je pa vsaj slamico pogruntala, čeprav se ji zdi vse malo čudno, v smislu: "kaj mi to ponujaš, daj mi flaško a ne vidiš, da sem žejna"
Kar se pa kahlice tiče sem se pa odločila da bomo naslednje poletje probavali, če bo interes. Prej ne, ker je itak še zgodaj, pa oleti je to veliko lažje. Bojka, ti si to že enkrat dala skozi, kakšni predlogi?