Zdravo, punce!
Jaz imam pa danes dopust, ker je naša varuška zbolela. Dva dni ga je pazila tašča, danes sem pa kar jaz doma ostala. Sva bila malo na sprehodu in na kafetku in je kar precej mrzlo zunaj. Najprej sva šla ven in je sonce sijalo, sem mislila, da je jaknica čisto odveč, potem je začelo pihat in je še kapico rabil, ker je fajn zahladilo. Drugače mu žabic še ne oblačim, mislim da bo pa naslednji teden treba...je kar hladno napovedano. Do sedaj smo mu oblačili bodi z dolgimi rokavi, tanko mikico in kakšen termofli ali jakno čez, spodaj pa dokolenke in hlače.
Danes smo po dolgem času spet katastrofalno spali...sem ga na koncu, ko je tako milo v postelji mama rekel vzela k nama v veliko posteljo, čeprav navadno tega ne prakticiramo. Samo tudi potem ni mirno spal, se je cel čas premetaval, hotel vodo pit, dudico met,...Malo ima polnega noska in mislim, da ga to tako ovira. Vglavnem danes smo totalno nenaspani, ati zdajle malo drema na kavču, Nejc spi v vozičku, jaz pa na RR visim in kosilo kuham.
Odstranjevanje madežev: jaz jih odstranjujem tako kot je že nina napisala. V lavor vročo vodo, 2-3 merice veniša, pustim eno uro in je o.k.. Zaenkrat sem imela samo na enem bodiju, ki sem ga pustila dalj časa namakat bele pike. Po eni uri se pa še nikoli ni nič zgodilo.
Zobke mu navadno perem jaz ali pa ati. Ima pa tudi svojo zobno ščetko, ki si jo malo v usta tišči in jo grize, skratka tega ne štejemo kot umivanje ampak kot spoznavanje zobne ščetke
. Ja, me pa kar malo razjezi, ko slišim to, da mlečnih zobkov od šole naprej ne popravljajo več. Jaz sem imela spodnje petke mlečne ful dolgo in mi jih niso hotli popravljat, ker so bili to mlečni zobje, potem so mi pa enkrat ko je bilo že prepozno, slikali zobe in ugotovili, da sploh nimam zasnov za stalne. In potem smo se začeli pogovarjat kako dolgo naj mi te zobe notr pustijo, da se ne bodo zaradi luknje ostali razmaknili in da ne bodo škodljivi ker so bili že čist bogi. Skratka sranje vse skupi.
Vidim, da obujate spomine na srečanje. Ja luštn je bilo, zdaj bi bilo pa še boljš , ker bi se lahko še naši junijčki in junijčke bolj aktivno družli. Takrat smo bolj mamice in atiji imeli svojo zabavo
.
Lep vikend in hitro domov iz služb.