IZVIRNO SPOROČILO: malicki
Zdaj lahko še samo sanjam o tistih časih ko sva skupaj poležavali in spali, včasih tudi do 11h . Najrajši bi

se hecaš ne? Pomisli mal name... jst sem dans nenormalno vshičena in dobre volje, ker se je Mark zbudu sam ob pol enih, pol treh in pol šestih...In ko je ob pol šestih v moji postelji pojedel 100 ml in kinknil v naročju še za eno uro( medtem me je vso poslinil, polulal in zaprdel) sem mislila, da sem v nebesih! Noro doživetje res!
Drgač pa Malički in Pearl...

...dolg se nista nč javle!
Matr klaja, pol ste naju vidve prekašale v hrani totalno! Špinača z rižem? Kak to pripraviš zanjo? Dej mal povej...
Marku jaz večinoma kuham, sam kaj ko ma fruteka raje

. Tko da mu nardim npr.jabolčo čežano in dodam nekaj žličk fruteka...končni rezultat je tak, da zmaže celga frutija in vso čežano!!!
Včer zvečer je pojedel polno šalčko rižolinota pa mal frutka sem not vmešala...Vse je zmazal + toplo mleko, da je zapančal.
Dejte povedat katero zelenjavo mu lahk začnem dajat. Korenčka ne mara, pa ga tut ne silim ne...
Je pa bil včer spet tak tečen, da sem morala poklicat mami. Ko je pršla sem sam navlekla nase bundo in odhitela ven, pol pa sam tekla tekla tekla, da mi je veter butal v obraz kt bi smučala! Pol sem se ob robu gozda fajn zjokala in odhitela nazaj. Je tok pasalo. Odlična samoterapija

.
No včer sta bla pr men tut Kapesanta in Rok. Sem misla kako se bosta kaj tamala dva gledala pa ogovarjala...pa k

! Kakor hitro mu je Rok kaj povedal, se je Mark začel tako histerično dret, tako da sta na koncu pobegnila

. Sej bom pol prpopala neki slikic...menda je bil ene 10 minut vsega skup tiho, da sem mal pofotkala

.
No en dan prej sma bla pa midva pr Kapesanti, pa Plenička tut. Žiga da tak luštno nogice v usta!
Glede novega leta (kje kaj kako) bom pol napisala na forumu partnerski odnsi, pod anonimno, pa mi kaj svetujte... Sem tok žalostna! Večni problemi z taščo

!
No zde grem pa slikce limat!
Papa