IZVIRNO SPOROČILO: Irmy
Angie, meni je tud tvoj Mark, srček pravi, a se midve malo poveževa, pa juniorjema, kaj namigneva???
Bova imeli lepe vnuke.
Jou ni blema, moj bi bil že zdej za akcijo! Se skoz za fonzelna cuka

. Pa ne vem a zato ker je neki štrlečega al zato ker nogic ne doseže al mu pa paše...kaj pa vem

. Upam, da ne bo po mojih stopinjah šel...jst sem pri treh letah na morju zgrabila enga fantka za njegovo pišo in ga nisem hotla spustit! Malo da niso gasilcev klical!
Ej babe, moja mami ma rojstni dan, pa sem ji tole napisala, grem zdele sprintat pa poslat. Kak se vam zdi?
Draga mamica!
Če bi mi bilo dano, da uresničim,kar ti želim, in ti darujem, kar bi te osrečilo,
potem, bi te iztrgala iz trenutnega sveta in te kot porcelanasto punčko postavila v nov, lepši svet, ki bi ti ga zgradila.
Z zavezanimi očmi bi te popeljala pred kraso hiško in ti v objemu šepnila, da je tvoja.
Zbrisala bi vse črno in ti dneve pobarvala z mavrico.
Podarila bi ti barve in škarje, da bi si lahko življenje krojila in barvala po svoje, vendar bi skrila črno in sivo barvo, da je pomotoma ne bi uporabila.
Ujela bi žarke, mavrico in zvezdne utrinke in ti jih stisnila v dlan…za srečo, bi rekla…
Toda vse to so le želje, ki se mi vrtinčijo v glavi in ki jih žal ne morem uresničiti.
Sem jih pa strnila na papir, za to da veš, da obstajajo in da vedno, vsak dan, vsako uro in skoraj vsako minuto (razen kadar seksam

) mislim nate.
Z dvignjenim kozarcem ti nazdravljam (ne boj se, pijem čaj

) : »naj ti bo vedno bolje, kot si upaš pričakovati in pusti času, da te preseneti!«
Zdej pa prid sem da te stisnem in poslinim, mamuška moja zlata!
Rada te imam!