predrage mamice z julijskimi sončki in sončicami!!!!
midve sma ble z Gajo Heleno zdej cel teden pri moji mami na počitnicah, ki je mela tud počitnice in sma dans prišle nazaj na morje. vreme je bedno tu in tam dans, mimgrede!
pearl, moje sožalje.
angie - vse najboljše. daj mi še dobro leto, pa bom na istem!
kapesanta, alisa, naty-taja, jančika .... ta bolne, ne vem več, kere vse ste, skor vse na žalost - pozdravte se pa tud vaše
in moški naj vam sledijo!
upam, da nisem pozable še kake bistvene stvari, ki se je zgodla v tem tednu...
blo je prav fajn, je pasalo z več strani: ker sem bla prej bolna, je bil moj ljubi že tk tečen, da se ga ni dalo prenašat, ker je bil sam za vse in še na šihtu je mel zravn jako sranje in zdej se mama spet rada
in je spet bolš, midve z mamo sma obdelali vse teme za pogovor, kar sma se spomnli in je blo obema fajn (mama pač tako srečo, da sta najina tipa precej podobna in da sta oba deloholika _ moj ata ni mel počitnic in je garal kot nor, še posebi zato, ker je mela mama družbo)), mama je skrbela za hrano, finance in
, .... super!!!
sicer pa moja štruca rada je kurjo juhico, ričet (oboje by moja mama in je dolgočasnega praznega okusa, primerno za mojo
), obožuje skorjico kruha (poje precej, ji dam rajš to ko pa kekse) in krhlje jabke in manga (po košček ji dam na vilco in pol ga cuza in grize in obdeluje). kašice nekak ne palijo, kot tudi zelenjava. sadne kašice še nekak. dans je npr. zmazala (po moji oceni) ene 100-150g žitne kašice, zmešane s hippovim sadnim desertom (torej +190g)!!!!!! je pa res, da je bla sestradana. aja, pa pogruntala je, kk se pije iz flaške in zakaj se uporablja (torej za pitje in ne za grizenje!!)
a je kera že dala od hippa tisto kašico duet? mene mika tista z mangom, seveda, pa ne vem, kk je s temi skuticami, ker jih še nisma jedli, v bistvu nič mlečnega. mango mi je pa prav zakon, pa sem ga šele pred kratkim odkrila, na RR pa sem prebrala, da se lahka da po 5. mescu menda in sem probala in ji je všeč (no, v bistvu ji je všeč vse, kar ni zdrizasto in kar lahka mal gricka). je emal mal pikc pa so tud zginle. je pa zdej sezonski, tale mango, men se zdi in ma največ vitaminov. morm rečt mami, da ga posadi.
morm si spremenit nickname iz solatje v mangatjo
aja, pa še to, je začela govorit nek babab pa neke take z baba- sestavljanke - kot da bi nagovarjala mojo mamo. prav fenomenalno!!!!!! pa tata je tud že en cajt na tapeti, sam zdej mormo počas to povezat z obstoječimi osebami.
za pusta se je moja
mal popisala s kulijem in to je blo to.
nisem preveč za to in se mi zdi prav fajn, da letos to še ni nujno....
sem pa ugotovila, da je gospodinjstvo kr mal, hm, izpraznjeno tk da me čaka veliko nabavljanje in špeža (kk vam je všeč ta primorski izraz za fasngo?!) v pondelk. stanovanje pa je tip top!!! bravo!!!!
ker se je moja preljuba ravnokar zbudla, je to na žalost vsem kar vam lahka zdej povem. ko se še kej spomnim pa ko bo cajt, sej vete!!