cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: kdaj bo zrasel trebuh

clock-img

05.08.2006, 17:02

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni se je nekje od 12t začela poznat bunkica, po 17t pa je začel trebušček ornk rast user posted image

clock-img

06.08.2006, 20:50

clock-img

Tosa

pencil-img

67

Jaz sem trebuh dobila na koncu 5. meseca.
Kar lepo še malce počakaj.
LP

clock-img

09.08.2006, 10:56

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

Meni včeri ena ženska sploh ni verjela da sm noseča (čeprav sm že v 16. tednu). Je rekla da je njena sestra v 18. tednu in da ma ful velik trebuh, jst sm pa 2 tedna manj pa da se mi sploh ne vidi! men se pa vseen zdi da se mi mal vidi (odvisno kaj mam oblečeno).
sploh pa mi gre na živce ko komu povem da sem noseča in me najprej pogleda v trebuh in reče: ''A res? se ti pa nč ne vidi!'' Nekateri mi sploh ne verjamejo! kot da bi mogla biti že od začetka kot žogica!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

clock-img

09.08.2006, 11:55

clock-img

jasnika

pencil-img

887

za prvo nosešnost se več ne spomnim, sedaj pa sem v 16 tednu in se mi že zelooo pozna, me sploh ni za spregledatuser posted image

clock-img

09.08.2006, 11:58

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz sem bolj močne postave, pa se mi do 6. meseca ni nič poznalo, pol pa tud ne takoo zelo,da bi takoj v oči padlo. koliko se vidi je odvisno tud ot tvojega stila oblačenja.. 

clock-img

09.08.2006, 12:00

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

Nekje v 5.m se mi je poznalo. Sem se pa zelo hitro zredila - že v prvih dveh mesecih za 6 kg, tako da se mi je postava zelo hitro spremenila in so vsi opazili, da sem user posted image . Me je pa soseda 5 dni pred PDP vprašala, če bom rodila čez dva meseca. user posted image user posted image user posted image ...pa sem imela že kar konkreten trebušček.

clock-img

09.08.2006, 12:12

clock-img

ana25

pencil-img

78

Živjo,

Meni se je poznalo pri 16 tednu, ampak tako malo večji trebuh, tisti ki me poznajo so vsi videli. Sedaj v 24 tednu pa imam lep velik okrogel trebuh. Tako da me že vsi sprašujejo kdaj grem rodituser posted image user posted image .

Vse je odvisno od postave in kje nosiš. sama sem drugače manjha in kar pri sebiuser posted image .

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem