IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Res mi ni jasno kdo in zakaj bi se hotel tako poigrati z mano in seizdajati za mojega moža. Je pa baje znal napisat imena mojih otrok in še nekaj podrobnosti o meni.
ja očitno je nekdo, ki te res dobro pozna, da je vedu imena moža, otrok, sodelavk... če ni kdo s firme??? ali pa si je celo tista sama sms-se pošiljala, pa šefici. če praviš, da sta si bile nekoč tako dobre, pol sta si najbrž marsikaj povedali in vse to ve. pa glih zato hoče priče, da se opere krivde. morda pa je bil tvoj polbrat, če praviš da so neke stare zamere - tud on te dobro pozna, dvomim pa, da bi poznal telefonske in imena tvojih sodelavk - čeravno bivših. tregba je razmišljat trezno in se malo igrat detektiva.
oprosti,ampak men se še zmeraj zdi, da je to samo finta, kot sem že napisala. gre za maščevanje ali pa fovšijo ali nekaj takega. mogoče si se tej babi zamerla, nenamerno. ali pa je res hotela kaj s tvojim možem, pa jo je zavrnil - zato proba med vaju spravt prepir? ali si pa komu kaj takega povedala, kar ne bi smela, pa je imela sranje? ali pa v službi ni napredovala - na tvoj račun, ali pa je prejela kako grajo od šefice??? si jo kaj zašpecala kdaj? vidiš, vse je možno. če si na vsa vprašanja odgovorila z NE, potem moraš iskati globje, pa na več mestih.
sem že napisala: 10 ljudi, 100 čudi in 100 različnih motivov
. le malokdaj so pri teh rečeh ponujene pomoči čisto nesebične in iz človekoljubnih motivov. jaz bi definitivno najprej njo vzela pod drobnogled. riba smrdi pri glavi in očitno je bila ona "glava" vsega. dandanes ne moreš verjet nikomur več, tud najboljšim prijateljicam ne. te bodo živo požrle, če bojo imele priliko, sam da se bodo počutle več vredne in kao "nadrejene". ampak kdor se poslužuje takih umazanih trikov, mi lahko verjameš da ima črno dušo.
LP