writing-img

Ali še praznujete godove?

clock-img

26.07.2006, 09:26

clock-img

Anonimen

Danes ima naša velika mala deklica god.
Pa me zanima, ali še kje praznujete godove? Kako pa?

clock-img

26.07.2006, 09:31

clock-img

AnBan

pencil-img

775

Pri nas jih. Jaz ga tudi imam danes, pa so mi snoč pozabli "laufirat"user posted image user posted image user posted image .

Drugač pa ne prav praznujemo, ampak samo toliko, da se spomnimo, kakšno malenkost kupimo, večer prej se ropota s pokrovkami in kuhalnicami (laufiara).

Pri nas tega nismo počeli, je pomoje bolj gorenjska domena tole. Drugač pa moja tast in tašča bolj spoštujeta god kot rojstni dan.

Pa vse najboljše Ani!user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.07.2006, 09:34

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

V ožji družini ja, ampak samo tako, da si podarimo kakšno malenkost.
Hčerko smo dali krstiti na dan njene zavetnice, in ko bo spet njen god, ji bom tudi povedala kaj o pomenu tega dne, simboliki.user posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

26.07.2006, 09:41

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Tudi najina punčka danes goduje. Šli bomo k sv. maši v cerkev sv. Ane. In to bo to.

lp

Lep dan!

clock-img

26.07.2006, 09:41

clock-img

Anonimen

Ja, spomnimo se vedno nanj in voščimo seveda, če pa slučajno pozabimo, nas teta opomni user posted image  Kaj več pa ne.

Pri nas pa "ramplajo" na predvečer.

clock-img

26.07.2006, 09:49

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Tudi moja tašča in tast bolj spoštujeta god kot rojstni dan in tamala vedno kej dobi. Moji pa dajo isto veljavo godu kot rojstnemu dnevu. Za god pač dobi kakšno darilo, pa čestitke, kakšno torto pa je domena roj. dneva.

A ja pa k maši je baje treba takrat it user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 26.7.2006 9:50:00 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

26.07.2006, 10:53

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Mi praznujemo samo Nejcov god tako, da na kosilo ali žar povabimo njegovo botro z družino in babici in dedija. Pa kupimo mu tudi nekaj malega. Preživimo lep popoldan in to je to. Ostali v našem sorodstvu pa na god ne dajo nič.

clock-img

26.07.2006, 11:00

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Mi ga praznijemo. Gremo k maši, darilo, tortica ali kaj drugega dobrega.

clock-img

26.07.2006, 11:18

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Jaz ga imam tudi danes, ponavadi se vsaj mama spomni, no, danes se mi pa itak torte lušta, pa bom M. omenilauser posted image

clock-img

26.07.2006, 11:31

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Čestitke vsem Anam!user posted image
Drugače ga pa mi ravno ne praznujemo, se pa spomnimo in si poklonimo kakšno malenkost, aja, pa k maši je tudi treba iti na ta dan, ja.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

26.07.2006, 12:36

clock-img

modrooka

pencil-img

813

user posted image user posted image user posted image  Čestitke vsem Anam! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Posebej lepe misli namenjam moji mali deklici! user posted image user posted image

Lep dan!

clock-img

26.07.2006, 12:43

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Kakšen pa je pomen tega user posted image , če mi lahko kdo razloži?
Vem, da imaš god na tisti dan, ki na koledarju pripada svetniku, katerega ime oz. izpeljanko imena nosiš. V čem je pa potem finta, a da praznuješ dan svojega zavetnika ali kako?

Odgovor na temo je pa menda jasen user posted image .

clock-img

26.07.2006, 13:05

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Se dolgo nazaj,ko sem bila se otrok, se je tu pa tam se komu kaj cestitalo, ampak sedaj pa sploh ne.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

26.07.2006, 13:09

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Pri nas pa nikoli nismo praznovali goda...
Čestitke pa vsem ki danes godujejo user posted image

clock-img

26.07.2006, 15:29

clock-img

mama54

pencil-img

1315

Čestitke vsem ANA-m.Med njimi tudi moji mami,katera ima to ime že 76 let.
user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

clock-img

26.07.2006, 20:09

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

mi tudi praznujemo, malo manj slovesno kot rojstni dan, si pa čestitamo, podarimo kakšno malenkost in kupimo tortice.
Pri moji mami so pa praznovali bolj god kot rojstni dan, je moj dedek rekel, da ima rojstni dan vsaka krava user posted image . Pa saj je nekaj na tem, ne ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

26.07.2006, 20:26

clock-img

Ancy

pencil-img

614

ne, nikoli jih nismo. SPloh nevem kdaj ga imam user posted image Verjetno takrat kot vse Ane, saj mam samo eno crko vec (anja)user posted image ]

clock-img

26.07.2006, 20:57

clock-img

Anonimen

Nimam pojma kdaj ga sploh mam. user posted image  Nisem pa niti krščena, tako da mi najbrž sploh ne pripada! user posted image
Ga ma pa tud moja mami danes, čestitam ji, ponavadi ko me sama spomni. user posted image

clock-img

26.07.2006, 21:55

clock-img

valči

pencil-img

2344

Jaz tudi imam danes god,na njega pa ne dam prav veliko.Starejši ljudje so god bolj častili,mlajša generacija pa ne najbolj..Jaz sem dve leti zapored pozabila na možev goduser posted image ,on še na mojega ni.

clock-img

27.07.2006, 00:17

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

user posted image  naša punca tudi danes godujeuser posted image .Mi se ponavadi spomnimo , pa si čestitamo , danes pa smo z babico, dedkom in prababico  pekli na žaru.To pa bolj zato , ker smo belili stanovanje , pa nam je babi dva dni prostovoljno skuhala kosilo.

clock-img

27.07.2006, 08:58

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

Nikoli.
Tašča in svak mi pa vedno čestitata.

clock-img

27.07.2006, 09:27

clock-img

Anonimen

Ne, pri nas ne, Tibor sploh ni krščen. Jaz pa sem, pa vsako leto sproti pozabim, kdaj imam god. Mislim, saj vem, kdaj ga imam, 4. decembra, ampak še dva dni prej vem, potem pa se zavem, ko je teden že naokoli. Pa ne vem zakaj si želim, da bi se spomnila na god, enostavno kar si.

Ti, Meta, vidim, da bo Neža, če bo princesa. A to ste že odločeni? Pa ne me narobe razumet, saj je ful lepo Neža, pa itak sploh ni važno, kaj je meni všeč ali ne. Ampak zadnjič, ko sem prebrala ime Polona, sem se prav nate spomnila. Pa potem sem se takoj spomnila še na ime Martina. Pa mi zdaj to že dolgo ne gre iz glave in sem mogla napisat. Aja, Martina mogoče zato, ker sta mali sestrici nad nami Meta in Martina, pa ful klepo skupaj paše.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 27.7.2006 9:28:39 >

clock-img

27.07.2006, 09:30

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Ne nikoli......včasih se spomni moja mami, drgač pa ne.....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

27.07.2006, 11:26

clock-img

freyakali

pencil-img

69

Običajno ne... se pa mami spomni in mi kupi kakšno user posted image .

Čas bo zacelil svet. Čas bo pomlajšal ta planet. In ko naju ne bo, ostala bo duša, ne telo.

clock-img

27.07.2006, 12:56

clock-img

Anonimen

pri nas jih ne praznujemo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem