writing-img

RE: SPEEDY SX QUINNY-zadovoljne?

clock-img

30.10.2006, 12:51

clock-img

draja

pencil-img

2272

Joj Arielca, 1000-krat hvala!!! Zdaj si odpravila zadnjo pomankljivost, ki me je še motila pred nakupom Speedija!! Ti ne morem opisati, kako sem ti hvaležna, ker nimam zdaj nobenega dvoma več o izbiri vozička.

Lep pozdrav vsem, ki že oz. še boste uporabljali Speedija!

clock-img

21.04.2007, 09:13

clock-img

atena777

pencil-img

1796

Mene pa zanima pri katerem mesecu se lahko zacne uporabljati Speedy sportni del, namrec imam tezavo, da mali noce biti vec v kosari (star bo 11 tednov, ker hoce ven gledati). Pa se mi zdi, da je se malo premajhen za v sportni del?

LP, A.

clock-img

22.04.2007, 15:33

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

V športni del sem jo dala malo pred 4 mesecem. Dokler je samo spala je še šlo, ko pa je začela intenzivno opazovati, pa se ni hotela več vozit. Zato smo šli na Freestyle Comfort - zdaj je OK.

clock-img

25.04.2007, 08:23

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Mene pa zanima pri katerem mesecu se lahko zacne uporabljati Speedy sportni del, namrec imam tezavo, da mali noce biti vec v kosari (star bo 11 tednov, ker hoce ven gledati). Pa se mi zdi, da je se malo premajhen za v sportni del?

LP, A.

Glede na to, da je star 11t sploh še ne v športni del. Športni del je namenjen od 6m starosti naprej oz. ko otrok že bolj samostojno sedi. Poskusite ga raje zamotiti s kakšno igračko itd.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem