Vasja je bil takrat star 2,5 in ni bilo nobenih težav. Sploh ni bil ljubosumen, malo je ful lepo sprejel in bil za tako malega otroka zelo nežen do nje. Ne spomnim se, da bi ji kda kaj "ušpičil" (zdaj ji kar pogosto
) in nikdar me ni bilo strah jo pustiti kje samo tako, da jo je on dosegel. Dude je imel takrat še svoje in ji jih ni jemal, kakal in lulal je že v kahlico in se po njenem rojstvu ni nič spremenilo. Edino kar je, je takrat začel gristi nohte in to počne še danes. Tako da ga je nekje v podzavesti nekaj očitno matralo, a tega ni pokazal.
Nič se ne boj, tudi pri vas bo vse v redu.
Mene je zdaj strah, ker je Gal še toliko majhen in si še malokaj da dopovedat. Malu težko mu bom razložila, da mi mora dati mir, ko bom dojila in podobne reči. K sreči je pa dopoldan v vrtcu, popoldneve pa bomo že nekak pregurali. Malo se bosta starejša dva igrala z njim, pa naš ati bo moral malce prej zaklučiti s službo, kot zdaj.
Jaz mam tudi v planu malemu nekaj dat, ko pride prvič na obisk. Samo je še tako majhen, da dvomim, da mu bo to kaj pomenilo. Ziher mu bo več to, da se bo lahko stisnil k meni. Bom pa pazula, da bo
takrat v svoji posteljici in ne pri meni, tako da se mu bom lahko posvetila. Eh, pa nekak bo že. Bolj ko bova razmišljali o tem, slabše bo.
Pri nas je mašina tudi zmerom vklopljena in ti bom ziher napisala, ko se bom odpravila od doma - če se bom slučajno pred tabo
.
Omenila si, da zatekaš. A si se preveč zredila ali kaj te muči? Jaz sem se :
- 26 kg
- 27 kg
- 10 kg
- 13,5 kg
In prvič in drugič sem bila ful zatečena, zdaj pa me je moj G celo pohvalil, kako lepo sem to nosečnost pripeljala do konca brez vsakega zatekanja in vsega.

. Mi je pa že od 28 tedna naprej grozil s predčasnim porodom, ker je bil baje maternični vrat zmehčan. Le kaj se je zdaj zgodilo s tem???
Ne bom ti več težila, se grem pripravit, da gremo pol svaku čestitat.