Pozdarvljene!
Tudi jaz sem danes neizmerno vesela. Sem bila še enkrat na morfologiji. Vse BP, razen tega, da je precej velik, ampak to še nič ne pomeni. Tudi nosna kost je prava, tudi posteljica ni več spodaj, pa še za spol sem izvedela. DOBILI BOMO FANTKA!!! JUHUHU! Sem tolk vesela, da sem se pol skoz po pločniku smejala.
Mi je bilo prav vseeno, kaj si mislijo mimoidoči.
Potem sem šla še na UZ srčka, in tudi tam ni bilo videti večjih napak. Je rekel sicer, da se skozi mene ne vidi dobro, da pa večjih napak sigurno ni.
No, in potem sem šla v Babycenter in sem kupila en tak luštkan pajacek v svetlo modri barvi, pa še nukovo dudico, tako belo z modrimi čebelicami. Tisti pajacek bo imel za domov. Joj, čisto se mi je zmešalo od veselja.
Pa še vozičke sem si malo nagledala. Pa je velik problem z njimi, saj v moj avto ne gre nobeden, ki ni ravno izjemno ozek. Moj prtljažnik je širok le 45 cm, ti vozički pa od 50 do 70 cm. Uh, ne vem še, kaj bomo.
Se bom še enkrat dodala v seznam, ker sem očitno prvič nekaj sfalila. In sedaj upam, da mi bo to uspelo pravilno urediti.
Pa lahko noč, in jutri lep dan!
01. rožica81
01. Nifra, Ljubljana (Samo)
02. ancka1, Kranj ali Jesenice
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. telebajsek**, Ljubljana ( Aljaž ali Maruša)
05. bavcek
05. pegi, ljubljana,
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
07. Eca, Maribor
08. NINIKAM
09. dvojčka v maju in
09. petrinja, Ljubljana
10. lmarcel, Maribor
10. BAMBINA_
10. Anol
10. srni