IZVIRNO SPOROČILO: dodi
danes malo po 16 uri je rodila Mravljica3,punčko Oljo in fantka Saša
no upam da je ratalo
zato
za naša dvpjčka Oljo in Saša. Lepo uživajte in še enkrat uživajte.
Jz bi tud že končno rada vidla kaj se skriva pod mojim srčkom, ampak bom še mal čakala, kaj čmo - vas bom pa pol za prve nasvete pri "krizah" sprašvala, k boste vse pred mano že imele izkušnje (hehe)
Drugače pa kot vidite NE MOREM SPAT - moj pa tako lepo aja tlele zravn jz pa v tole kišto bulim, nč sam zaprla ga bom in ga sploh ne bom več nosila v spalnico, k me skoz neki premami in pol kr neki začnem delat pa ono pa drugo pa tretje (halo umiri se).
No zdej vam povem da grem štet ovčke pa upam da jih kmal preštejem tolko da ne bo spet ura sedem (ptički so že sred dneva - tok so glasni, pa Tana se že tudi preganja nekaj tamle pod oknom) no letim jaz štet in se tipkamo pol čez praznični dan.
U hudiča tašča se pride pokazat, je izkoristla priliko k očeta od mojga ni doma - je šel smučat v Červinijo (ka pa jaz vem kako se to napiše - tko piši kao što govoriš hehe - sorry) in valda zdej bo vse razturila, že vem ka bom nardila celo perilo bom fliknla na sedežno pa začela pučas pučas zlagat in likat (se mi je tehle žeht kr mal nabral in zdej hudiča morm še likat ker so se majce zmučkale

, sušilc hočem), tko da mi ne bo mogla kaj preveč najedat upam in upam pa samo da bo moj tudi doma - ker pol mal mirka (od zadnjega šoka, ki ga je od sina doživela), kuhala pa ne vem če bom, al pa bom kej tazga njami, namreč na pamet mi je padla varianta o pečenih pišč- nogicah na žaru s sezamom, zelena solata s česnom in prelivom z začimbami in sveže pečen krompirček ali pa rižek z začimbami, to bom ja.
No vidm da me dan prehiteva - grem res štet.
papa
pa DOBRO JUTRO VSEM - sebi pa lahko noč.
cmoka
pa ne kam pobegnit, mal bodte še z dragimi, čez praznike. Da bomo res majčice, tole bo mal pomagal da vas začaram

.
by