writing-img

Kaj pijejo ponoči

clock-img

13.08.2006, 19:55

clock-img

Anonimen

A je kaj takega kar bi mu lahko ponudla toplega, ne da bi mu potem to grizlo zobke?user posted image user posted image Zdaj smo navajeni na vodo, amapk se mi zdi da mu mrzla voda ne paše, malo že kašljauser posted image

clock-img

13.08.2006, 20:01

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

močno dvomim da bi po mrzli vodi kašljaluser posted image

razhaja en čudn user posted image , ki vdari na pljuča, otroci ful kašljajo, pristanejo na sumamed-u in inhalacijah, v najslabšem primeru pa v bolnici...tak da če bo vedno huje kašljal pojdita kr k zdravniku...

aja, pa naš ponoči pije vodo

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

13.08.2006, 20:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.08.2006, 20:21

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Zvečer nalij toplo vodo v termovko....

Pri nas - Anže ponoči ne pije, Tina pa zaenkrat še topel čaj, vendar upam, da bo to razvado kmalu opustila.

clock-img

13.08.2006, 20:25

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ja moj se vedno pije caj...ne vem kdaj bo nehal...ni mrzel,je pa sobne temperature...ze celo leto se mi ne da okol tega komplicirat...pomoje se od caja ali katerekoli pijace sobne temperature se ne kaslja...

clock-img

13.08.2006, 20:39

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Naša, če se slučajno zbudi, ji nalijem iz pipe toplo vodo in dam notri instant čaj.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

13.08.2006, 20:46

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Mia tudi pije (če pije) ponoči vodo. Nalijem pa ji zvečer tako mlačno, bolj hladno kot toplo, pa zaradi nje še ni nikoli kašljala.

clock-img

13.08.2006, 20:58

clock-img

noe

pencil-img

982

Naš hoče pa enkrat proti jutru kakaja(kakav) in to zahteva tako dolgo, da mu ga prinesem , sicer bo star 2 leti in  je suhec tako ,da mu ga kr dam,zjutrjaj si pa veselo umivama zobke,lp

clock-img

13.08.2006, 21:21

clock-img

tulip

pencil-img

917

Mlačno vodo.user posted image

clock-img

13.08.2006, 21:29

clock-img

total

pencil-img

4453

instant čaj.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

13.08.2006, 21:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.08.2006, 22:40

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

Ne vem no, meni se zdi to ena grda razvada.

tut meniuser posted image , ampak dokler mojega user posted image  ne moti, da mu 1000x na noč vodo tanka bo pač pil..me ne moti, ker jaz tamalo pedenam z joškouser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

13.08.2006, 22:51

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Naš ne pije ponoči.

clock-img

13.08.2006, 23:07

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Tudi naša dva nista nikoli ponoči pila in se strinjam z BAGI, da je to samo grda razvada. Če pa že imaš občutek, da je to res potrebno, mu še kar najprej dajaj vodo, pa mu pač natoči mlačno.

clock-img

14.08.2006, 06:23

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Vedno imam pripravljeno navadno vodo....ker če enkrat "zavoha" kaj slajšega, se potem skoz zbuja n je skoz kao žejna. Drugače se zbudi max. enkrat, ekr se za vodo ne splačauser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

14.08.2006, 08:14

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

Jure ne pije ponoči in ni nikoli. Z izjemo dojenja do 9. meseca njegove  starosti.
Lejo pa dojim.

clock-img

14.08.2006, 08:18

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Na nočni omarici imam vedno njegovo stekleničko, z vodo ali sokom, pa če se proti jutru zbudi in prosi za piti, mu seveda dam. Ni pa to vsako noč redno, da bi bila to razvada. Tudi jaz se večkrat zbudim ponoči s čisto suhim grlom in grem seveda piti. To se mi ne zdi razvada, ampak potreba. Tako da, če bo hotel piti, mu bom seveda dala. Kadarkoli.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

14.08.2006, 10:36

clock-img

Anonimen

Tudi jaz ne razumem, zakaj bi morali otroci ponoči piti user posted image
Naš, odkar sva nehala ponoči jesti (okoli 8m), ne pije oz. ne je nič.
Pa saj spi. Zakaj bi pil user posted image

clock-img

14.08.2006, 13:05

clock-img

Urška//

pencil-img

615

Naša pije vodo, sicer ne vsako noč, ampak imam pa vedno pripravljeno, če se slučajno zbudi in reče pila pila, potem je očitno že žejna, tudi jaz sem včasih, pa se mi to ne zdi razvada,ker potem naredi par požirkov in takoj zaspi nazajuser posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

clock-img

14.08.2006, 18:53

clock-img

Anonimen

Pil bi mogoče kr je žejen??user posted image user posted image Sicer pa jaz tudi pijem ponoči, čene mam zjutraj celo razbolelo grlo, ker je tak suhouser posted image

clock-img

14.08.2006, 19:08

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

In zakaj ne bi otroci in ostali pili, če smo žejni ponoči?user posted image Čimveč je treba pit, ne pa gledat na to kot na razvado.

Tini vsako noč pripravim flaško s sokom in če se slučajno zbudi (kar je redko), hoče pit. Drugače pa takoj ko se zbudi najprej reče sok in si ga vzame, ker ji ga tak nastavim, da ga doseže.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

clock-img

14.08.2006, 22:05

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Moja 2 tudi nič ne pijeta ponoči.Sicer pa tudi midva z user posted image  nisva nikoli žejna ponoči in posledično tudi mogoče zato ponoči ne hodimo lulat.
Osebno tudi jaz mislim , da je vskonočno pitje razvada.Je tudi ena kolegica povedala , da njen otrok popije pol litra čaja na noč , kar se meni zdi absolutno preveč.Ne rečem ,kadar je res vroče ali pa, če se čez dan ,kaj bolj slanega poje pa kadar ima otrok vročino.Vse ostalo nacejanje pa je za moje pojme razvada.

clock-img

14.08.2006, 22:45

clock-img

Bumblebee

pencil-img

32

Naš praviloma ponoči ne pije, ima pa včasih kako obdobj, ko se ponoči zbudi in bi pil. Pije pa mlačno vodo. Ko se je to pojavljalo večkrat zapored, sem mu zvečer ob posteljivo dala lonček (prej flaško) z vodo in si je sam postregel.

Je pa flaška z vodo pomagala, da se je ponoči nehal dojit - zbujal se je ker je bil žejen, prve noči sem mu vodo ponudila jaz, nato pa jo je sam poiskal, naredil nekaj požirkov in zaspal.

Tekočino rabimo - podnevi in ponoči. Sem pa proti čajem, kakavom in sokom ponoči - zaradi zobkov. So pa otroci, ki z vodo niso zadovoljni, takrat pa....

clock-img

14.08.2006, 23:30

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Anej ponoči nič ne pije.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

15.08.2006, 14:28

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Pri nas smo nehali piti ponoči, ker je vse polulalauser posted image user posted image
In sedaj lepo mirno spi ona in mi2.Pravijo tudi da naj bi ponoči želodček počival.Drugače pa jaz na tvojem mestu ne bi dala nič drugega kot vodo na sobni temperaturi,pa še to jo daj v stekleničko le par požirkov.Ko ni pač ni, in se ne naceja preveč.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem