cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: bioenergetik

clock-img

22.08.2008, 11:07

clock-img

moniponi

pencil-img

50

Pikicao, kdo pa dela v Zrečah?
Hvala za odgovor!

clock-img

22.08.2008, 11:13

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

v tistem poslopju k je mercator pa tiste strcunce je strcuna s kamni pa ...
no in njen lastnik pa njegova zena sta bioenergetika pa brat tud.

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

22.08.2008, 11:15

clock-img

moniponi

pencil-img

50

Hvala, hvala! LP

clock-img

22.08.2008, 13:53

clock-img

atina1

pencil-img

129

Živjo punce!

kje v mb ali okolici je kakšen bioenergetik, ki je klko tlko poceni?

LPuser posted image
Anita

clock-img

22.08.2008, 14:11

clock-img

jer.za.

pencil-img

1782

Jaz sem šla pa pred enim mesecem k zdravilki na hrvaško. Že kar nekaj časa tja hodijo znannci, in so mi svetovali naj grem k njej. Do sedaj sicer nisem verjela v te stvari, venadr ko me je gospa prebrala kot knjigo,kot da bi ledbela nad mojim oknom doma in me opazovala,  se je moje mišljenje spremenilo.
Pred tem obiskom me je vedno bolela hrbtenica, sedaj bolečin ni več. Glede nezmožnostui zanositve mi je predpisala pitje čaje, ter čez tri mesece ponovni obisk pri njej.
Računa ne, pač kolikor daš daš.

clock-img

22.08.2008, 15:12

clock-img

awwa

pencil-img

30

Živjo. Moja sorodnica in njena družina se že več kot 10 let obrača na neko gospo Srečko iz Izole, ki ti "postavi diagnozo" na podlagi pisave in šopa las. Ona samo pove, kaj moraš jest in kaj črtat z jedilnika. Na ta način ji je uspelo zanosit, njen prvi otrok se je znebil huuuuudih migren (sploh jih nima več, prej pa non-stop), pa tudi sicer jo pokliče za kake malenkosti in ji svetuje. Če koga konkretno zanima, se lahko pozanimam za tel. Če nisem s čim zamešala, se mi zdi, da se piše Bačar, nisem pa prepričana - ime pa je pravo :)

clock-img

06.10.2008, 10:49

clock-img

mimikimi

pencil-img

200

A je katera bila pri bioenergetiku Vasijilu Šimeku (je iz okolice MB) oz.pozna koga,kije bilpri njem? Zanima me kako dela pa koliko stane.

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

clock-img

06.10.2008, 12:41

clock-img

Lidy

pencil-img

271

Jaz sem hodila v LJ, da mi je poštimal menstrualne cikluse, ker sem imela neredne. In po 3 mes sem zanosila. Je pa zaston sam nakoncu neki malga daš kokr se ti pač zdi.
Sva pa morala oba z možem hodit, ker je bil "problem pri zanositvi".
Želela sva si punčku, sam je rekel da ne bo šlo, da to leto dela sam fantke user posted image  in mamo fanta.
Je blo pa kar mal čudno, ko smo tamalga peljali zaradi vnetih ušeskov je prvo kar je rekel ta malmu je blo "Midva se pa že poznava". Pa smo bili z njim prvič pa še mene ni videl več kot 1 leto user posted image

Tko da ja verjamem, da je nam pomagalo

clock-img

07.10.2008, 12:50

clock-img

golobica82

pencil-img

177

Pozdravljene....
Sicer nisem prebrala vseh odgovorov... Sem se pa vseeno odlocila, da bom napisala... Ni cisto bioenergetik je pa bioresonanca... Ko sem bila pri njih na testiranju in zdravljenu alergij, sem vprasala, če oni udi kaj pomagajo pri zanositvi. Gospa v Rogaški mi je rekla, da so nekaj parom že pomagali. Pomagali so tistim ženskam, ki jim telo nisprejelo moške spreme in zato niso mogle zanisiti. S to bioresonančno aparatouro vzpostavijo to vez...

Lep pozdrav in veliko srece....jaz tega se nisem poizkusila... zdaj grem na preglede k ginekologinji..bomo videli....

clock-img

07.11.2008, 10:18

clock-img

sajka

pencil-img

57

Zivjo punce!

A ima katera kaksno novo izkusnjo z bioenergetiki??Je kateri uspelo zanosit?

lpuser posted image

clock-img

07.11.2008, 10:25

clock-img

Athina

pencil-img

319

IZVIRNO SPOROČILO: Lidy

Jaz sem hodila v LJ, da mi je poštimal menstrualne cikluse, ker sem imela neredne. In po 3 mes sem zanosila. Je pa zaston sam nakoncu neki malga daš kokr se ti pač zdi.
Sva pa morala oba z možem hodit, ker je bil "problem pri zanositvi".
Želela sva si punčku, sam je rekel da ne bo šlo, da to leto dela sam fantke user posted image  in mamo fanta.
Je blo pa kar mal čudno, ko smo tamalga peljali zaradi vnetih ušeskov je prvo kar je rekel ta malmu je blo "Midva se pa že poznava". Pa smo bili z njim prvič pa še mene ni videl več kot 1 leto user posted image

Tko da ja verjamem, da je nam pomagalo

Lidy, imaš kak kontakt od tega bioenergetika?

clock-img

17.12.2009, 13:47

clock-img

marina22

pencil-img

2

caw a ve katera za koga ki zna pomagati celo pri cisticni fibrozi..hvala

clock-img

17.12.2009, 14:05

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: atina1

Živjo punce!

kje v mb ali okolici je kakšen bioenergetik, ki je klko tlko poceni?

LPuser posted image
Anita

v mb (V brezju)hotel Emei sta bioterapevta, Ki sta Domančičeva učenca. Nazadnje je bila tam tudi gospa, ki se zdravi za nepolodnost. Je rekla, da ji je njena dr. bila vesela, ker še nikoli ni imela tako lepih foliklov. tako, da končno lahko nadaljujejo.

Če hočeš podatke, mi javi.

< Sporočilo je popravil mika -- 17.12.2009 14:07:10 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem