IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
KAM PA NAJ GREM - ČE JE PA ON PRI MENI?? kAJ NAJ VSE PUSTIM IN GREM ( MOJI STARŠI SO V SPODNJEM STANOVANJU MIDVA PA GORI )
SAJ SEM MU ŽE REKLA NAJ GRE PA JE REKEL DA NIKOLI ( PA DA GA BOM MORALA IZPLAČAT PREJ NE BO ŠEL NIKAMOR ) KJE PA NAJ VZAMEM TOLKO DENARJA NAENKRAT??????? MAMA MI GA TUDI NE MORE DAT KER NIMA!!!!
TAKO DA MI OSTANE SAMO TO DA TRPIM DOKLER NEBOM ZBRALA DENARJA ( KAR PA BO ŠE TRAJALO )!!
Meni se zdi, da to še olajša situacijo, da si ti na svojem in da je on pri tebi. Spakiraš stvari, postaviš pred vrata, zamenjaš ključavnice in to je to.. No, saj vem, verjetno je lažje govorit, kot storit, ampak to, da nimaš denarja, da bi ga izplačala, je izgovor. Če bosta šla na sodišče in če nimaš toliko prihodkov, se po moje lahko kako zmeniš, da nekako kompenziraš s preživnino. Ti pač toliko časa ne plača preživnine, da je izplačan.
Ne vem, morda si jaz prelahko predstavljam, ampak če hočeš, se ga lahko rešiš. Še hujših tipov so se ženske rešile (pijancev, pretepačev..), važno je samo, da se odločiš. In to trdno.
Jaz sem štiri leta prenašala njegove tastare in ko mi je poknu živc, smo šli od tam in bilo mi je vseeno, tudi če grem pod smreko z malim otrokom. Prodala sva avto, vzela kredit, kupila stanovanje..., sedaj zidamo hišo. Pa sem tudi mislila, tako kot ti, da nisem sposobna imeti nič svojega, ker sem prišla k hiši... Eh, pranje možganov deluje, sem sprobala.
Razčisti pri sebi in ga steraj. Pa čimprej.