IZVIRNO SPOROČILO: Sita
Ni težje zame vsak dan iti tečt, kot ohranit um kristalno čist brez ene same misli ... Ne več.
Tjazy, jaz trdno stojim na svoji poti. Nihče in ničesar me ne premakne več. Moja pot in duhovna pot nista več dve različni stvari. To sem JAZ. Pa nisem odvisna, niti slučajno. To je neločljiv del mene.
"Zavedanje same sebe, svojega telesa, vsake moje mišice, celice in Luči nad mano mi izredno koristi. Nikakor pa ne škoduje."
In veš, kaj mi je rekel moj indijski prijatelj? Da naj sedem in meditiram. In si predstavljam, kako moje telo izgublja špeh, kako se le-ta preprosto topi. In je pridal, da ne rabim nobene telovadbe. Da vse lahko naredim samo z umom.
Niti en dan na tem svetu, se nihce od nas ni imel um kristalno cist.. Niti ene ure.. O tem skoraj ne bi izgubljali besed.. ker to je cist kristalno jasno.. To je se najbolj kristalno od vsega..
In je.. zelo tezko je.. iti vsako jutro ob sestih tect.. Zelo tezko.. vsaj prvih nekaj let.. S tem se naucis discipline.. in potem ti cuker ne dela tezav..
Zavedanje telesa.. je delo na telesu.. in saj sem rekel, da zavedanje raje usmeri v telo.. ne toliko v um.. ker um ni namenjen temu.. ta trenutek..
Problem je tale.. ker za tole Luc nad teboj ves samo iz knjig.. dejansko pa te luci ne vidis.. ampak jo cutis kajne... In zdaj smo tam.. Clovek vedno verjame tisto, kar hoce verjeti, vedno cuti tisto, kar hoce cutiti.. vedno si zadeve shalucinira tako, kot si jih zeli.. Tudi z angeli se lahko pogovarja, ce si tako zeli, ce si tako predstavlja.. in to ni dobro.. ker zelo, zelo tazko ostanes na realnih tleh.. ker te tole hitro odnese v visave.. od koder so vsi ljudje nekako pod teboj.. in nekako se rastejo.. in zlo tezko te bojo kdaj dorasli.. ker halucinacije uma so brez-mejne. Kakor si zazelis tako pa je.. Ce zelis leteti namesto hoditi.. potem letis.. no problem.. in vecina drugis se komaj vali.. ti pa letis.. Ampak ce bi bog, ali univerzalna sila, ali vesolje.. ali ljubezen ali karkoli ze.. hotel da bi mi po zemlji leteli, potem bi nam pricaral krila..
Pa nisi odvisna.. niti slucjano ne... Neee sej vem da ne.. ker zadeve so vedno taksne kot si jih zelimo.. sploh ni pomembno kaksne so.. pomembna je zelja.. in halucinacije..
Ena zlo potrebna ampak hkrati zlo zajebana stvar je iskrenost do sebe.. Sej koncno je vseen kaj tuki napises.. ali letis.. ali hodis.. ali si odvisna ali pa nisi.. cist nepomembno je kaj tuki pise.. pomembno je.. da je tebi jasno.. kaj je res.. Dejstvo pac je, da se vsi tukaj predstavimo bolj ko ne iz pozitivnih strani.. ampak problem je, ker to nic ne pomaga.. se vedno vemo tudi za negativne lastnosti.. pa ce tudi jih zanikamo ali zamolcimo..
Verjemi, da ti ta trenutek tale Indija in informacija, da semo sedis in haluciniras da speh izginja.. bolj skodi kot koristi.. Kaj bos pocela s to informacijo..?!

V koncni fazi.. lahko z umom res naredis vse.. Samo predstavljas si, da si na Havajih in si na Havajih.. samo predstavljas si, da nisi vec lacen.. in nisi vec lacen.. kar zelis si lahko predstavljas.. ampak en pogoj mora biti prej izpolnjen.. Umreti moras in iti v astralni svet.. Ja tam pa se lahko igras s svojo postavo kakor te je volja..
Jaz bi malo cudno pogledal cloveka, ki bi mi dal taksen nasvet.. ce ne bi zraven se kaj dodal.. recimo vsaj smeh.. mal realnosti pa je tudi v duhovnosti potrebno.. oziroma je realnost pogoj vsakrsne duhovnosti.
Nekateri ljudje imajo ali pa si vzamejo premalo casa zase.. in se za koga.. nekateri pa ga imajo prevec.. In nisem se spoznal cloveka, ki ima veliko dela.. ki dela za prezivetje, ki je nasel smisel v tistem kar dela, da bi haluciniral o duhovnosti.. in se tolk ukvarjal z raznimi cudnimi zadevami.. ker preprosto ne vodijo nikamor.. in same po sebi nimajo smisla.. Smisel dobijo samo v kombinaciji z resnicnim zivljenjem.. resnicnimi izkusnjami..
Zato si komplet vse religije nesmiselne.. se posebno takoimenovani duhovniki.. ki jim je to kao poklic.. Mislim.. totalni nesmiselnezi.. ki blizijo od cerkve do cerkve, od sinagoge do sinagoge in od moseje do moseje.. in samo trobijo... ljudje trpite in nem prinesite denar, da vsaj mi ne bomo trpeli.. vi pa boste zato poplacani po smrti.
Neverjetno pa je, kako je mozno, da jim ljudje nasedejo..
Vsakega ki mi trobi o nekih zadevah.. vprasm. Kdaj si to dozivel.. in obicajno rece.. To sem bral tam in tam.. Hvala lepa.. zdaj pa molci o tem, ker skoda casa za halucinacije.
Sita.. vse to ne leti nate.. si bila samo iztocnica.. ampak nekaj pa definitvno je tudi zate.. In sicer ce me slucjano kdaj karkoli vprasas.. sej ne da bi mi mogla kaj sprasevati, ali pa da bi vedel kar koli.. v bistvu o mnogih zadevah o katerih ti ves vse.. jaz ne vem nic.. ampak vedno bi bil moj odgovor enak. "Pozabi Indijo, pozabi vse te halucinacije.. in najprej disciplina pri osnovnih temeljnih zadevah.. hrana, gibanje, nacela.
S spostovanjem.. Tjazy