IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
meni je pa tale zgodba malo za lase privlečena. pretepanje je videlo n ljudi, pa edino kar so nardili, so rekli možu naj prepriča ženo, da to počen kjerkoli hoče, samo ne v "nekem znanem centru v Slo"
ja kje pa živimo?
Točno to sem se tudi jaz spraševala...kje živimo?

Žal zgodba ni za lase privlečena...ko bi bila vsaj.Tudi jaz ne morem verjet,da nihče ni nič naredil,čeprav so že večkrat videli,kako tepe hčerko.No,edino ena jo je baje ful grdo gledala...to je bilo vse.

Možu sploh še niso rekli.Samo on je tak,da se rad vtakne v koga drugega in so rekli,da mu bojo,ko se naslednjič vtika,rekli naj najprej ženo uštima.

Ja,sigurno se bo ful ustrašil ja...
Nikogar ne morem prepričat,da jih prijavi.In imaš prav ,Magi,ko praviš,da moje prijave najbrž nihče ne bi resno jemal.Torej,kaj storiti?
Očitno ni druge možnosti,da počakam,da jo jaz dobim pri dejanju..ampak mogoče je pa že izvedela,da nimam namena biti tiho in bo pred mano kao v redu do hčerke.Ker sem njeno svakinjo spraševala,kaj misli o tem in ji je mogoče kaj rekla.
Se pa res to dogaja v nekem centru.Samo zaenkrat še ne bom rekla v katerem.Počutim se kot da imam zvezane roke.Nihče noče prijaviti te ženske,nihče nič ne reagira...to tudi jaz težko razumem.Kam gre ta svet?